Arama sonuçları: *

• Users: Miksodro
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. Miksodro

❌İndirim Bitti! Hawk Gaming Chair Fab V4 7.999tl

Gıcırdama hafif var ama bakımını 2 senedir 1 kere yaptım. Oyuzden normal olduğunu düşünüyorum. Genel olarak memnunum kumaşında ve süngerinde yıpranma neredeyse hiç yok sadece süngeri oturduğumun şeklini aldı biraz düz durmuyor okadar Belkide memnun olmamın nedeni çok kilolu olmamamdır kilom 74
  2. Miksodro

❌İndirim Bitti! Hawk Gaming Chair Fab V4 7.999tl

Ben 2 senedir kullanıyorum memnunum fiyatıda güzel
  3. Miksodro

🔥İndirim Dominos Pizza bugüne özel %50 İndirim

Eyvallah acıkmıştım iyi oldu birde ilk cüzdan yüklemeye %10 iade veriyor ordan da bi %10 indirim gibi oldu iyi oldu
  4. Miksodro

🔥İndirim Thermal Grizzly Kryonaut 1 Gr - 332 TL

Evet güzel fiyat aldım dursun yedekte
  5. Miksodro

❌İndirim Bitti! Moza r5 direksiyon seti 25.199tl

Sonradan manuel'e çevirebilirmiyiz bunu?
  6. Miksodro

🔥En Ucuz Magnezyum Kasalı Mouse Attack Shark R3 2900 TL🔥

Bak heveslendim şimdi ya. Magnezyum mouseların olayı hafif olması mı sadece? Niye normalde bukadar pahalılar?
  7. Miksodro

❌İndirim Bitti! Puma Nrgy Comet Koşu Ayakkabısı 749,5₺

Çok iyi fiyatmış ya kaçırdık
  8. Miksodro

🔥İndirim [Stoklar Arada Yenileniyor] - TEMU - Gümrük Vergisi Dahil 1405 TL - AJAZZ AJ159 Pro - 8K Dongle ve Şarj İstasyonu Seçenekli

Pro almaya girdim son anda sayenize apex alıp çıktım hemde daha ucuza şaka gibi teşekkürler
  9. Miksodro

❌İndirim Bitti! Razer Blackshark v2 PRO 2023 Beyaz 6000₺

Kronik sorunlu olduğunu bilmiyordum teşekkürler bilgilendirme için. Fakat bence indirim var birkaç aydır takip ediyorum hep 7000 üzeriydi.
  10. Miksodro

Bende videolardan gördüğüm kadarı ile gerçekten mikrofon kalitesini beğendim Bu kulaklık ile corsair hs80 max arasında kaldım hangisini almalı acaba? 🤔
  11. Miksodro

Açıkçası bende bilmiyorum 😅 Ama bayadır bu 7000 civarlarındaydı
  12. Miksodro

N11 200₺ Tık hızı kupon kullanarak 6000₺'ye alabilirsiniz. https://www.n11.com/urun/razer-blackshark-v2-pro-2023-rz04-04530200-r3m1-oyuncu-kulakustu-kulaklik-39806910?magaza=mediamarkt
  13. Miksodro

🔥İndirim HyperX Cloud Core 7.1 - 1.900 TL

Çok muhteşem bir performans beklemiyorum ama uzun ömürlü iyi kalite olsun istiyorum kardeşim için alacağım iyi midir??
  14. Miksodro

❌İndirim Bitti! Defacto 14 tane erkek çorap 185 tl

Teşekkürler aldım.
Geri