Arama sonuçları: *

1. S

tecno camon 20 pro alınır mı?

Cevabınız için teşekkür ederim ne kadar süre android güncellemesi alacağı konusunda bir bilginiz varsa onu duymak isterim.
  2. S

tecno camon 20 pro alınır mı?

Memnun musunuz almayı düşünüyorum da
  3. S

Tecno Camon 20 256 GB 8 GB Ram önerir misiniz

Merhaba iyi akşamlar arkadaşlar konu başlığından da anlaşıldığı üzere bu telefon hakkında görüşlerinizi tavsiyelerinizi almak istedim olumlu/olumsuz deneyimlerinizi paylaşabilirseniz mutlu olurum. 1700505419...
  4. S

8k pc ne alabilirim ?

Hangi oyunlarda 60 45fps seveceğine bağlı biraz
  5. S

Assasin Creed Odyssey donma sorunu

Denedim bir tık azaldı gibi ancak hala mevcut başka yapabileceğim bir şey var mı kanka
  6. S

Denemiştim maalesef çözüm olmadı
  7. S

Evet sorunsuz gözüküyor yine de teşekkür ederim
  8. S

Kontrol ettim sıcaklıklar normal Cpu kullanımını hiçbir zaman 90 üstü görmedim ancak Gpu kullanımı 90-98 olduğu da oldu bu donma sorununa sebep olur mu?
  9. S

Ayarlardaki Vram barı yarıda bile değil Ayarlardaki vram barı yarıda bile değil o yetiyor donduğu anda %100 mü oluyor onu takip etmeye çalışacağım eğer öyleyse bunun önüne nasıl geçebiliriz beki grafik ayarı kısarak mı? i5 13500 var 4050'nin yanında 1686867982 Şöyle bir video buldum saniyeli...
  10. S

Onu kontrol ettim işlemci kullanımı %60larda seyrediyor.
  11. S

Dosya doğrulamayı ve kaldırıp yüklemeyi daha önce denedim maalesef.
  12. S

Merhaba arkadaşlar Odyssey oynarken neredeyse 5 dakikada bir 5-10 saniyelik bir donma sorunu yaşıyorum. Arkada sesler gelmeye devam ediyor ekran donuyor sinematiklerde de oluyor bazen. Ekran kartım Rtx 4050 kimileri Nvdia ekran kartına bağlamış ancak hep eski konular çözüm bulamadım bununla...
  13. S

35000TL Laptop önerisi

Bu vaatin hayata geçeceğini düşünmüyorum olsa çok güzel olur.
  14. S

25.000 Tl laptop önerisine ihtiyacım var.

Bütçem bu kadar arkadaşlar hakkında bilginizin olduğu memnun kaldığınız laptopların linklerini bırakır mısınız?
  15. S

Çözüldü✓ Bu ekran kartı kaç watt

Merhaba arkadaşlar, linkini bıraktığım laptop markasının ekran kartının watt değerini bulamadım bilen var mı? https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_victus-core-i5-13500h-işlemci-16gb-ram-512gb-ssd-rtx-4050-ekran-kart-15-6-wın11-gaming-laptop-performans-mavi-7n9u9ea-1228478.html
Geri