Arama sonuçları: *

1. SaksopaKajmer42

Yardım Bu klavye alınır mı?

Hayrı knk eyw şart değil tabi şey için dedim eğer yırtılırsa kötü bir göz kirliliği olur o yüzden dedim.
  2. SaksopaKajmer42

Bu ikili nasıl sizce güzel mi?

İ3-12100f MSI 3060 12 GB ddr6 192 bit Bunların uyumu nasıl mesela ağır oyunlar oynatır mı elder ring,valo,CS, assetto corsa, pubg Steam, CRAYSİS serileri vs gibi oyunlar kb İlk kez PC aldım ve ne yapacağımı bilemedim
  3. SaksopaKajmer42

Yardım Bu klavye alınır mı?

Ya knkm bilemedim o kol destek yeri pek uzun süre gitmez gibi yaa (şahsen ben blue switch seviyorum)
  4. SaksopaKajmer42

3-4K Arası Monitör Önerisi

Abiler bu 3-4 k arasında param var bana güzle 144-165 Hz IPS monitör bulmama yardım edebilir misiniz.
  5. SaksopaKajmer42

Hatstore güvenilir mi ?

Msjssmsosalqmnwwk
  6. SaksopaKajmer42

Sistem Parça uyumlu mu? ?

Arkadaşlar öncelikle merhaba ben İ3 12100f ve 3060 ventus 2x OC (12 GB) uyumlu çalışıvmı? Sormak istedim herhan gibi dar boğaz yapar mı ?
  7. SaksopaKajmer42

En Ucuz Ve Güvenilir Bilgisayar Satan Site

Ben genede D.A ve PC hocayı takip edeyim bir aydaha sıksam dişimi 13,5 felan olacak param zaten ayda bir atıyorlar f/P sistemleri. ( Onlar genellikle sinerji gen, Gencer gaming,gamer gen,itopya dan yapıyorlar bu siteler güvenilirse no yaa ) kusura bakma abim yaa senide baya meşgul ettik yaa...
  8. SaksopaKajmer42

Nasıl giden olmuş olmamış anlamadım pardon
  9. SaksopaKajmer42

Eyw abim aklımda da öyle birşeyler dolaşıyordu iyi oldu teşekkürler :).
  10. SaksopaKajmer42

Arkadaşlar merhaba ben bir otelde staj görüyorum ve maaşım 6,5 güzel, güvenilir ve ucuz bir site önere bilirmisiniz.
  11. SaksopaKajmer42

Sinerji gen sizce güvenilir mi?

Knk Antalya'da yım yaa 1685544481 Sinerji gen inimi müşteri hizmetleri kötü, gaming gen iyi,ucuz ve güvenilir mi?
  12. SaksopaKajmer42

https://www.sinerji.gen.tr/sinerji-zaw-ryzen-5-5500-16gb-512gb-nvme-m2-ssd-rtx3060-oyun-bilgisayari-p-39849 bu knk
  13. SaksopaKajmer42

Sinerji gen çok ucuz acaba güvenilir mi? ilk kez int üzerinden satın alıcam bir şeyleri lütfen yardım edin.
Geri