Arama sonuçları: *

• Users: berkeosen
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. B

Deri Saya ayakkabı nasıl temizlenir?

Yaklaşık 3 gün önce adidas campus 00s aldım. Ayakkabının yapısı "Deri Saya" imiş. Bugün elime yağ bulaşmış ve ayakkabıyı çıkarırken ayakkabıyada bulaştırdığımı farkettim. Bu leke çıkar mı? Çıkarsa nasıl çıkartabilirim?
  2. B

İNCE HESAP İADE KABUL ETMİYOR

En temizi tüketici hakem heyetine başvurmak onların başı ağrısın.
  3. B

Dostum kulaklığı kullandım bile sayılmaz. Alayım iade alayım iade diye bir dünya yok. Kulaklığı aldığım günün ertesi günü performansını beğenmediğim için iade ettim. Aynı gün yapılabilecek olsaydı aynı gün yapardım
  4. B

Hijyen ürünü olayı çok saçma bence. Bir kulaklığı denemeden nasıl iyi yada kötü olduğunu anlayacağım? 1689249397 Hijyen ürünü olayı çok saçma bence. Bir kulaklığı denemeden nasıl iyi yada kötü olduğunu anlayacağım?
  5. B

Merhaba 7 Temmuz cuma gecesi İnce Hesap'ın yapmış olduğu "Gaming Gecesi" Kampanyasından 600 Liraya Bloody G570 marka ve modelli kulaklığı satın almıştım. Kulaklık 11 Temmuz salı günü saat 18.00 civarlarında elime ulaştı. Tabii bende kulaklığı denemek için kutusunu açtım ve bilgisayarıma taktım...
  6. B

900 tl kulaklık önerisi

Yaklaşık 3 yıldır James Donkey 712 kullanıyorum ve ses kalitesinden çok memnunum. Fakat kulak padleri iyice ezildiği için kulaklığı kullanmak eziyet gibi geliyor. Bu yüzden yeni kulaklık almayı düşünüyorum. 900 tl civarı bütçem var. Usb girişli kulaklık önerebilirseniz sevinirim.
  7. B

Fifa 23 oynarken bilgisayar kapanıyor

Fifa 23 e girip oynamaya başladıktan 30 dk sonra (bazen daha uzun) bilgisayar kapanıyor ve tekrar açılıyor. Oyunda 17 saat civarı oynamam var ve ilk 15 saat böyle bir sorun yaşamadım, belki düzelir diye format attım ama işe yaramadı. Diğer oyunlarda hiç böyle bir şey yaşamadım.
Geri