Arama sonuçları: *

• Users: tufanow
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. tufanow

Gamebooster Monitör alınır mı? ?

Selam aleykük arkadaşlar hali hazırda kullanmakda oldugum 3 tane ıps monitör var msı 144 mhz aoc 144 hz gameboster 280 hz bana soracak olunursa hangisi ben 280 hz gameboster derim yakında daha yüksek hızlarda monitörler gelecek ben olsam 144 hz almam artık bu monitör ömürlük degil 3 yıl...
  2. tufanow

GİGABYTE GA-F2A55M-HD2 işlemçi destegi hakkında yardım.

AMD Athlon X4 860K bu soket için en iyi işlemçi oldugu bilgisine ulaşdım .
  3. tufanow

750 Ti ve RX 460 gibi ekran kartlarına besleyebilecerk bir ilemçi bu soketde mevcutmu acaba 1050 ti besleyebilecek bir işlemçi bu soketde mevcutmu yukardaki listeden pekbirşey anlamadım malüm eski sistemler hakkında pekbir bilgim yokda.
  4. tufanow

Merhaba arkadaşlar elimde böyle bir anakart gecdi bu anakarta takabilecegim eniyi işlemçi nedir acaba genelde bu şekilde uygun bütceli bilgisayarları ıhtiyac sahibi ögrenciler için topluyorum .https://www.gigabyte.com/Image/49c90cdf656b6454bca076392e67a8b2/Product/7047/png/1000
  5. tufanow

R 5 3350G bios güncellemesi gerekdirmeyen b450 anakart tavsiye

Teşekür ederim aslında msi b450 modelini sipariş vermişdim ama elimdeki işlemçi için güncelleme gerekebilecegi söyleyenler oldu oyüzden iptal etdim asus olabilir o kartıda görmüşdüm tekrar bakayım. 1694517103 Kartı aldım çok teşekür ederim gözümden kaçmış bu model :) Asus Prime B450M-A II...
  6. tufanow

R 5 3350G bios güncellemesi gerekdirmeyen b450 anakart tavsiye

Arkadaşlar başlıkdada belirtdigim gibi elimde R5 3350G işlemci var köyde oldugumdan R3 serisi işlemçi ile bios güncelleme şamsım yok ekonomik kartlara bakıyorum bilgi sahibi arkadaşlardan yardım talep etmekdeyim.
  7. tufanow

Intel Arc A750 8GB GDDR6 Ekran Kartı 4.749,00 ₺

Öylede nividia çok kötü dövmüşdü filmde etkilenmemek elde degil :)
  8. tufanow

Intel Arc A750 8GB GDDR6 Ekran Kartı 4.749,00 ₺

İntel kartlardan büyük beklentilerim vardı ama hayal kırıklıgına ugradım yurtdışında bir video hazırlamışlar troya filmindeki ahilleus (nvidia ) olarak betimlenmiş karşısında intel kartlarla savaşıyordu hani şu tek elle show yapdıgı sahnesi sonrasında kartdan dahada sogudum.
  9. tufanow

Canar 939-Red ATX Bilgisayar Kasası(188.72TL)

Dolap uygulaması üzerinden arayın 2 el eski tip kasalar orda çok uygun fiyata satılıyor içlerinde tanınmış markaları alabilirsiniz çok kaliteli olanlarda çıkıyor uygulamayı yukleyin boş kasa diye aratın trentyol dolap uygulaması. 1693129084...
  10. tufanow

Canar 939-Red ATX Bilgisayar Kasası(188.72TL)

2 el benzer ürünler çok daha kalıteli olanlar yüz tl 200 tl dolu ben dolapdan 50 tl ye aldım asus gecen hafta .
  11. tufanow

🔥İndirim N11 150/40₺ Kod Aktif🔥

Arkadaşlar ben n11 kuponlarını sürekli takip ediyorum sepetime ürünleri atıyorum kupon bildirimi geldiginde sepetimde almak istedigim ürünün fiyatına göre kupon seciyorum bazen evet kuponlar belirli kategorilerde olabiliyor ama birdahaki kupon geldiginde çalışıyor sürekli takip etmek gerekiyor...
  12. tufanow

Yardım Nzxt 650 w psu rx6800 ve r5 7600x e yeterlimidir

Arkadaşların dedigi gibi yeter sorunsuz çalışır fakat limitleri zorlarsan yüksek çözünürlüklerde vs sistem tam kapasite çalışamaz yani herkezin anlayacagı dilden yazmak gerekirse darbogaz denilen bir olayın benzeri yaşanır vatt yetersizliğinde ama sisteme herhangi bir zararı yokdur . şunuda...
  13. tufanow

Viewsonic XG2431 240hz monitör 8.479,33 TL

selam aleyküm arkadaşlar bende yenibir monitör almayı düşünüyorum. fiyatlar iyice artmadan bir türlü karar veremedim tanınmış marka 165 mhz alsun yoksa uygun fiyatlı 280 hz bir monitörmü almalıyım işin içinden çıkamadım yardımcı olursanız sevinirim akıl akıldan üstürdür saygılar .
Geri