Arama sonuçları: *

• Users: melvin
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. M

Monitör hz Arttırma Zararlımı?

Kendi düşünceme göre, overclock işlemi yapmadığınız sürece sıkıntı çıkmaz.
  2. M

Monitör dahil 40.000 TL sistem önerisi

Merhaba, monitör konularından pek anlamadığım için monitörsüz olarak 40.000₺ civarında size bir sistem topladım. Kendi düşünceme göre, bu bütçede hazır sistem almak mantıklı olmayacağı için parçaları ayrı ayrı toplamanızın daha mantıklı olacağını düşündüm. Aşağıda donanımların bağlantılarını...
  3. M

Hazır Bilgisayar Önerisi

Merhaba, attığım bağlantıdaki hazır sisteme göz atabilirsiniz. Kendi düşünceme göre, fiyat performans konusunda iyi. https://www.itopya.com/taa101amdryzen55500asusradeonrx6500xtocdual4gb16gbddr4512gbm2nvmessdgamingbilg_h23540
  4. M

Üniversite için 30k Laptop önerisi

Merhaba, attığım bağlantıdaki ürüne bakabilirsiniz. https://www.akakce.com/laptop-notebook/en-ucuz-casper-excalibur-g870-1245-dxb0x-b-i5-12450h-32-gb-2-tb-ssd-rtx4060-15-6-full-hd-notebook-fiyati,423524451.html
  5. M

15 K SİSTEM (EKRAN KARTSIZ 10 K)

Benim düşünceme göre, ekran kartlı bir hazır sistem almanızı öneririm. Ayrıca, attığım bağlantıdaki hazır sisteme göz atabilirsiniz. Fiyat performans açısından oldukça iyi olduğunu düşünüyorum. Ayrıca, sizin belirttiğiniz bütçenin tam ortasında bir fiyata sahip...
  6. M

Çözüldü✓ HP Victus 15-FA1024NT alınır mı?

Benim düşünceme göre, alınabilir duruyor.
  7. M

Epic Games Yeni Gizemli Oyun Tahmini

Benim düşünceme göre, kesinlikle Payday 2 oyunu olacak. Verdiği gizemli oyun ipuçları Payday 2 olduğunu bence açıkça ifade ediyor.
  8. M

Sizce hangi pcyi almalıyım

Benim düşünceme göre, 1 numaralı olarak attığın daha iyi duruyor.
  9. M

5000 TL 2. El sistem alınır mı

Kendi düşünceme göre, fiyat bakımından iyi duruyor. Kaçırma bence.
  10. M

32k Oyun Canavarı Laptop Öneri̇si̇

Merhaba, ben de oyuncu laptoplarından pek anlamam, ama bence buna da bir göz atabilirsiniz. Kendi düşünceme göre daha iyi gibi duruyor. Önerdiğim oyuncu laptopunun bağlantısı...
  11. M

Öneri İnternet değerlerim sizce nasıl ? RESİMLİ

Bana göre, download ve upload hızları ortalama olduğu için çok da kötü sayılmaz diyebilirim.
  12. M

4070 sistem buldum incehesap

Hazır sistem yerine, açıkçası kendin toplasan daha iyi olur. Bana göre yüksek fiyatlara hazır sistem almak mantıklı değil.
  13. M

30.000TL Laptop Önerisi

O konulardan çok anlamam fakat Excalibur'u çoğu yerde önermedikleri için böyle bir cevap verme gereksinimi duydum. Belki siz daha iyi bilirsiniz, ben sadece meraktan sormak istedim.
  14. M

30.000TL Laptop Önerisi

30.000₺ bütçeyle, bu laptopun alınması garip olmaz mı? Bence o bütçeye daha iyisi bulunabilir diye düşünüyorum her açıdan.
Geri