Arama sonuçları: *

• Users: Fero2
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. F

120.000 Liraya Kadar Sistem Tavsiyesi

Teşekkür ediyorum inceleyeceğim
  2. F

Aslında istiyorum montaj yapmayı çünkü o kadarda zor bir şeye benzemiyor 1780156919 Böyle oem ile nereye kadar en azından birazcık toplama hakkında da bilgim olsun isterim ileride gerekirse ben bilmiyorum demek istemem açıkçası
  3. F

Hayır öyle bir zorunluluk yok 1780156644 20 gün kadar bekleyebilirim bakacağım o halde tek tek mi alsam oem mi hala kararsızım aslında
  4. F

Hocam ben görememiştim eğer varsa atabilir misiniz 1780156537 Ya zaten söylediğim gibi pek bilgim yok tavsiyelerinizi dikkate alacağım teşekkür ederim
  5. F

Aslında 6 taksit olması peşin fiyatına beni biraz cezbetti ayrıca bir sorum daha var işlemci yeterli mi yoksa onu da yükseltmeli miyim.
  6. F

Merhabalar ben öncelikle belirteyim daha önce hiç sistem toplamadım 1 kere oem paket almışlığım var. 5 5600 6700xt'den geçeceğim bu sisteme ssd ve kasa seçememedim. Seçtiğim diğer bileşenlerde de değiştirilmesi gereken bir bileşen ya da Bir öneriniz varsa önerilerinizi bekliyorum. Oyun için...
  7. F

AMD Radeon software adrenalin edition ortam kaydetme hatası

Eskiden AMD Radeon software adrenalin edition'da ReLive yani belirlenen süre kadar öncesinin ekran kaydını alma özelliğini kullanabiliyordum. Ama şuan görseldeki hatayı veriyor şimdiden teşekkürler.
Geri