Arama sonuçları: *

• Users: tlgnnkk
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. T

40.000 TL Laptop Önerisi

Çok ısınıyor diye biliyorum İntel işlemciler aynı cihaz Ryzen 7 7840 HS modeli nasıl sizce? 1716313227 Dell Türkiye'den çekilmiyor mu?
  2. T

40.000 TL Laptop Önerisi

RTX 4060 ekran kartlı max 40 bin TL olan notebook öneriniz var mıdır?Çok nadir Valorant,World of Tank Warships felan oynarım.
  3. T

40.000 TL Laptop Önerisi

RTX 4060 ekran kartlı max 40 bin TL olan notebook öneriniz var mıdır?Çok nadir Valorant,World of Tank Warships felan oynarım.
  4. T

4 pin fan çoklayıcı 3 pin ile çalışır mı?

Teşekkürler cevaplarınız için.
  5. T

Pwm modunu bios dan ayarlarsam sıcaklığa göre çalıştığında tüm fanlar için mi geçerli olacak mesela. Ben ön üç fan ile arka ve üst egzoz fanları ayrı çalışsın demek istiyorum onu nasıl yapabilirim?
  6. T

Anakartta sys_fan veya cpu_fan çıkışına bağlicaksın diğer ucu. Benim sorum o değil. Fanların bağladığımız da fanlar çalışacak mı?
  7. T

https://www.teknobiyotik.com/donanim/overclock/fan-kontrolcu/akasa-flexa-fp10h-5-fan-pwm-cogaltici-hub-ak-cbfa09-50bk.html Xpg defender pro orjinal fanların çıkışı 3 pin fanlara enerji veremediğim için bu ürünü aldım. Sorum şu bu ürün 4 pin benim fan çıkışı 3 pin fanların çalıştırabilir miyim
  8. T

Çözüldü✓ İşlemci değişimi sonrası siyah ekran

Arkadaşım bios güncellemesi yapmayı unutmuş.Bios güncellemesi ile sorun düzeldi.
  9. T

Çözüldü✓ İşlemci değişimi sonrası siyah ekran

ASUS B350M-A anakartta Ryzen 5 1500 işlemciyi Ryzen 3 3200G ile değiştirdik. İşlemleri yapmadan önce BIOS sürümü güncelledik ve işlemciyi değiştirdik. Aynı anda GTX 1650 ekran kartı ve Corsair CV550 PSU da bağlantısı yaptık. Fakat açılışta siyah ekran geliyor. BIOS güncel olmasına rağmen neden...
  10. T

Xpg Defender Pro vs Corsair 4000D Airflow vs NZXT H510 Flow?

Corsair demi. 😂😂 1687529259 İlk bende onu düşündün ama bir kablo toplama kanalı bile yapmamışlar. Malzeme kalitesi düşük olduğu söyleniyor bilginiz var mı? Cooler Master dikkat çeken yanı 4 fanla gelmesi. 1687529346 İlk yola onunla çıktım seçenekler çoğaldı. 😂
  11. T

Xpg Defender Pro vs Corsair 4000D Airflow vs NZXT H510 Flow?

https://www.tebilon.com/xpg-defender-pro-defenderpro-bkcww-3xfan-argb-siyah-mid-tower-kasa/ https://www.sinerji.gen.tr/nzxt-h510-flow-black-tempered-glass-usb-32-atx-mid-tower-kasa-p-42590...
  12. T

Corsair HS55 Surround nasıl?

Yok mu yorumu olan??
  13. T

Termal Macun Önerisi

Geçen aldığım fanın içinden çıktı ID-Cooling Frost X25 10 W/m.k değeri var 311 TL ama bütçe yetmez ise milli macunumuz Arctic MX-4 her yerde iş görür. 😃
  14. T

Yardım AMD ekran kartı mı Nvdia mı?

Amd gerisi hikaye.
  15. T

Corsair HS55 Surround nasıl?

Merhaba Corsair klavye ve mouse setin yanına HS55 Surround almak istiyorum kullanıcı yorumlarını merak ediyorum. Size nasıl?
  16. T

Ryzen 5 5600 işlemci ve ıd cooling SE-224 XTS ısınma sorunu

İlk resim boşta ikinci resim ultra ayarlarda rx 6750 xt ile Warzone oynarken olan değerler.Ama kasanın dış kısmı hala ısınıyor.Ne yapabilirim?
  17. T

Tekrar bir akşam kontrol edeyim o zaman. Uzun dönemde sorun yaşamak istemem. Akşam da kasanın iç görüntüsünü atayım değerlendirelim. Size zahmet olmazsa. Çünkü daha önce ısınmıyordu. World of tanks, warzone hep aynı durum oldu. Peki undervolt çözer mi sorunu?
  18. T

Haklısınız ama anakartın arkası ısınma sebebi nedir daha önce olmuyordu? Ekstra üç fanla sorun aşılır ise fan alıp sorun çözmek istiyorum. Oyunda endişeli oynuyorum sürekli. Isınma dediğim de elimi değersem ısındığını hissediyorum.
  19. T

Şuanda işteyim eve gidince paylaşabilirim. Aldığım kule fan da sorun olacağını düşünmüyorum. 80 derecelerden ortalamada 65 dereceye kadar düştü. Sadece maksimum fan yükseliği 158 mm olması gerekiyor kasa da aldığım fan 151 mm acaba sorun bu mu? Tekrar termal macun yenilesem mi? Ama işlemci...
  20. T

Tamam en yüksek 70 görmüş inmiş ortalama 65 yaptı. Soğutucu işe yaradı ama kasanın açmadığım sol kapağı ısındı. Egzoz fanı taksam üç adet düzelir mi soru bu aslında. 😃 1686901611 Ryzen 3 3200g de olmuyordu. Kasa büyük ihtimalle sıcak havayı dışarı atıyordu. Ama kule tipi soğutucu sürekli...
Geri