Arama sonuçları: *

• Users: recep24
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. R

Çözüldü✓ Bilgisayarın Kapanma Sorunu ve Soğutucu Montajı

Merhabalar kule tipi soğutucunun kutusunun içinde aparatlar olması gerek . Gerekli parçalar ile montaj sağlayabilirisin . kolay gelsin.
  2. R

2x16gb 6000mhz Ram tavsiyesi

İyice araştırmanı tavsiye ederim. Ram ler pek ucuz değil maalesef :(( xpm ayarı var oradan bakarsın .
  3. R

6600 mhz alsan bile işlemci yüzünden 5200 mhz üstüne çıkmaz diye biliyorum. ram Alırken buna dikkat etmek gerek tam performans almak için. !!! işlemci kaç destekliyor onu netleştirirsen senin için daha iyi olur.
  4. R

Daha düşüğü var mı bilmiyorum. Araştırmak lazım. 1761949136 Anakart max mhz destekliyor ?
  5. R

Yardım System Disk %100 Sorunu

Merhabalar kullanmadığın gereksiz uygulamaları pc açılışında kapatabilirsin. Ekran görüntüsü yardımcı olacağını düşünüyorum. Açık kaldığında arkada planda çalışıp performansı etkiliyor. Durum kısmında devre dışi bırakabilirsin .Umarım yardımcı olur.
  6. R

Merhabalar cl ( geçikme )değeri ne kadar düşük olursa daha iyi olur .Performansı etkiliyor. (Azda olsa.)
  7. R

Ankart Seçimi Tavsiye ve Öneri

evet mümkün olduğunca
  8. R

Bunun seçimini kendin yap .Ben msı tercih ediyorum. Asusun ürünleride iyi. Marka sana kalmış ve kullanıcı yorumlarını dikkate alırsın.
  9. R

Merhabalar anakart alırken özellikleri en üst seviyede almanı tavsiye ederim. Uzun süreli kullanımlarda ufak upgreda lerle daha ıyı performanslar alabilirsin.
  10. R

Arkadaşlar kasım indirimleri ne zaman başlar ekran kartı için sizce ?

İndirimleri takip edersen acele etmeden istediğin fiyat bandına bulabilirsin.
  11. R

Oyundayken bozulma sorunları

birde bios güncellemesini kontrol etmenizde fayda var
  12. R

Oyundayken bozulma sorunları

Merhabalar ekran kartının gücellemesini yaptınız mı?
  13. R

Öneri Kasım İndirimlerinde İşlemcilerin Fiyatı Düşer Mi?

Merhabalar kampanyalar elbette olacaktır. İnce hesap cuma günü 22:00 indirim yapmaktadır. Takip etmende fayda olacağını düşünüyorum. Sınırlı sayıda olsa da indirimler olacağını düşünüyorum.
  14. R

Interneti nasıl daha iyi hale getirebilirim

Denerseniz faydalı olur . Ping olayınıda söylersiniz.
  15. R

internet sağlayıcısından intenet hızının düşük olduğunu iletip santralden kontrol etmesi gerek olduğunu söylediniz mi?
  16. R

ANAKART DEĞİŞİM TAVSİYESİ

Merhabalar böyle bir sisteme geçiş yapacaksan eğer am5 sistem kurmanda fayda var .ilk başta biraz masraflı olur. Upgrade yaparken masrafın azalır diye düşünüyorum.
  17. R

Merhabalar internet sağlayıcın hangisi ?
  18. R

İkinci el anakart ve ekran kartı

Merhabalar kasım ayında kampanyalar olur fiyatları takip etmeni tavsiye edebilirim.
  19. R

Çözüldü✓ 50 mbps dowloand için Ethernet kablosu önerisi

cat 5 işini görür fazlasıyla.
  20. R

Çözüldü✓ SSD DARBOĞAZ yapabilir mi?

Anakart modelini google ya bios güncelleme diye video vardır.
Geri