Arama sonuçları: *

• Users: efe akbayrak
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. E

Kulaklık Önerisi 3k ya

arkadaşlar şuanlık bütçem 3k 2 tane kulaklık arasında kaldim 1 tanesi logitech g435 diğeri ise steelseries arctis nova 1 kulaklık genel de cs valorant oynuyorum
  2. E

Win32K_CRITICAL_FAILURE HATASI

arkadaşlar güç tuşuna bastığım anda aşşağıya koyduğum resimlerde ki hatayı veriyor 2 fan da dönmüyor
  3. E

Furmark sonuçları bilen yardımcı olsun

arkadaşlar merhaba bugün laptopu stres testine soktum değerler şöyle fotoğraf olarak koyuyorum sizce termal macunlarını değiştirip temizleteyim mi
  4. E

Kasaya dokununca elektrik çarpıyor

Yaklaşık 1 yıllık bir sisteme sahibim, az önce oyun oynamak için kasayı açtım telefonumdan internete bağlanmak için USB portuna bağlantı yapacaktım ki telefona giren soket elime değdiği an ufak bir elektrik çarpması yaşadım. Bu durumdan sonra kasayı tamamen güçten kestim ve 15dk kadar bekledim...
  5. E

Yunzii B75 Pro Alınır mı

fiyatı olsun görünüş biçimi olsun cok hoşuma gitti almayı düşünüyorum ama switch konusunda yardıma ihtiyacım var cocoa cream v2 diğeri milk switch hangisi daha az rahatsız etmeyen bir ses çıkarır bilmediğim için soruyorum
  6. E

3000tl ye alınabilecek klavye

boyut %60 %65 olabilir beyaz/siyah
  7. E

3000tl ye alınabilecek klavye

arkadaşlar 3000tl ye alabileceğim hem kablosuz hem kablolu kullanabileceğim switchleri cok ses çıkarmayıp orta derecede çıkarmasını istiyorum önerilere açığım
  8. E

ATK X1S Takılma Sorunu

ekranım 180 hz olmasına rağmen 120 hz oynadıgım içinmiş...
  9. E

ATK X1S Takılma Sorunu

atk x1 s maouse aldım driver güncel maouse kendi güncellemesini yaptım ama hala imleç takıla takıla gidiyor cs girdiğimde aynı şekilde takılıyor ve garip bir şekilde fps dropta yaşatıyor yardımcı olursanız memnun olurum (kablo ile kullanınca sıkıntı cıkarmıyor ama kablosuz diye aldım)
  10. E

1600-1700 fiyat arası maouse önerisi

hocam sizce atk dragonfly a9 plus mı yoksa atk blazing sky x1 s mi
  11. E

https://wraithesports.com/products/atk-dragonfly-a9-wireless-mouse?variant=49240008556737 hocam bu plus modeli hakkında ne düşünüyorsunuz sizin attığınız ile bunun arasında kaldım
  12. E

conlife kodunu girdiğimde sadece 60 lira indirim yapıyor iyzico indirimini nasıl yapacağım ve sende s olanı mı se olanı mı alayım
  13. E

arkadaşlar iyi akşamlar bütçem 1600-1700 lira arasında kablosuz olma şartıyla bir maouse arıyorum sistemin fotoğrafını aşşağıya koyuyorum genel de siyah/beyaz diziyorum önerilere açığım
  14. E

Harici monitör de piksellik

arkadaşlar gerçekten 2-3 gündür kafamı yoran bir durum ve aşırı can sıkıcı ilgilenebilecek arkadaşlar varsa çok mutlu olurum resimleri aşşağıya koyuyorum 1080p video izlesem bile videolar piksellikten geçilmiyor
  15. E

Yardım Samsung Odyssey G3 alınır mı?

hocam instagramınız varsa oradan bir iletişime geçme şansımız var mı
  16. E

hocam şu şekilde sorunlar oluyor mu sizde ekstra görüntü bulanık net değilmiş gibi ekstra bir sorunu fotoğraflarla paylaştım
  17. E

renk ayarları varsa alırım hocam cok lazım
  18. E

Samsung odyssey g3 monitör

samsung odyssey g3 monitör renk ayarları verebilecek var mı
  19. E

Laptop ve monitörde ekran bozulması

arkadaşlar merhaba kullanmış olduğum laptop i5 10nesil rtx3050ti 144 var monitöre(180hz)bağlı şekilde kullanıyorum oyunlarda bir sorun sıkıntı çıkarmıyor ama youtube olsun kick olsun videolar izlerken sanki 144 p ile izliyormuşum gibi görüntü veriyor monitör markası samsung odyssey g3...
  20. E

Rdr2 crack indirme sitesi

hocam epic games 15 mayısta mega indirim yapacağını söylüyor rdr2 tekrar girer mi
Geri