Arama sonuçları: *

• Users: ByFox
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. ByFox

Bu sistem alınır mı?

şuan baktığımda 37k olmuş 29k çok uygun satabilirsin alan olucaktır diye düşünüyorum.
  2. ByFox

Bu sistem alınır mı?

Aynen bu sistem daha iyi ama bir youtuberları bir bekle derim onlara özel ve ucuz sistem topluyorlar küçük kanallarıda incele
  3. ByFox

MSI RADEON RX 6750 XT MECH 2X 12G OC Kartım boşta 50-55 Derece

Kasa tertemiz yeni temizledim zaten sadece ön tarafı temizleyemedim üfleme makinesi ile girdim :D neyse camı da çıkardım öyle duruyor hala aynı dereceler
  4. ByFox

Bu sistem alınır mı?

Hangi laptop kanka?
  5. ByFox

VENTO VG12A MESH ATX KASA Ön Tarafı Açılmıyor ?

Büyük ihtimalle yapmışlar kanka :D
  6. ByFox

Bu sistem alınır mı?

yuh kanka çok pahalı en iyisi youtuberların özel sistemlerini bekle şuan Anakart = MSI B450M Pro-Vdh Max İşlemci = AMD RYZEN 5 5600 6-Core Processor 3.50 GHz RAM = GOODRAM IRDM PRO 16 GB 3600MHz DDR4 Ram 2x Ekran Kartı = MSI RADEON RX 6750 XT MECH 2X 12G OC SSD = APACER M.2 AS2280P4X...
  7. ByFox

alttan neyi tutcam hocam anladım bide alttan tutucak yeri yok :D
  8. ByFox

kanka açıkcası yt donanım arşivi önermişti bu sistemi oradan almıştım o zamandır bende yaklaşık 6 ay olmuştur
  9. ByFox

PC'm ETS2 kaldırır mı?

3-5 yıl önce kanka ama o çok da önemli değil olde 40 60 fps alıyordum bide oradan hesaplayabilirsin
  10. ByFox

PC'm ETS2 kaldırır mı?

çok çok önceden aynı sisteme benzer bir sistemim vardı kanka kaldırıyordu güzelde oynatıyordu düşük ayarlarda ortalama 40-50 fps felan alıyordum galiba
  11. ByFox

VENTO VG12A MESH ATX KASA böyle bir kasam var ön tarafı açılmıyor kasanın kullanan var mı nasıl temizleme yapıyorsunuz ön tarafı aşırı tozlu oldu. Şimdiden teşekkürler
  12. ByFox

Merhaba Ekran kartım boşta 50-55 derece alıyor ancak oyunlarda 2k felan oynadığımda max 70-80 dereceyi görüyor bir forumda okudum ekran kartı boşta olunca 30-35 derece olması gerekiyormuş ancak benim 50-55 derece ayrıca 2200-2300mhz hız kullanıyor boştayken bile bu sorunu nasıl çözebilirim...
  13. ByFox

Dualshock 4 V2 Wireless Titreşim SORUNU!

kanka izledim de değişik ya istersen dc vereyim bir bak kafam almıyor gibi anydeskten bir bak anlıyorsan bu konuyu :) rica etsem.
  14. ByFox

Tam da değilim gibi programdan pek bir şey anlamadım çünkü
  15. ByFox

kanka yorumları okudum herkes de çalışıyor bir bende yok galiba anlamadım ki bir de eskiden 60tl ye aldığım kolda vardı hadi devir değişti pahalandı dicem de bu ürün bayağı kaliteli orjinal gibi bir tek dediğim gibi titreşim yok rengi felan değiştirebiliyorum.
  16. ByFox

PSGT Ps4 - Pc - Telefon Uyumlu Dualshock 4 V2 Wireless Gamepad Kablosuz Oyun Kolu Siyah Bunu Satın aldım arkadaşlar pc ye kablo ile bağlanıyorum ancak ne yaptıysam bir türlü titreşimi çalıştıramadım DS4Windows programını indirdim kurdum driverları güncelledim renk felan değiştirebiliyorum ancak...
Geri