Arama sonuçları: *

• Users: adnronevo
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. A

DDR5 Sistem ek ram önerisi - Uyumluluk

Merhabalar, Şuan sistemimde hali hazırda aşağıda bulunan üründen var. Yanına bir adet daha almak istiyorum 32'e yükselteceğim yani ama aynı üründen bulamadım. 16GB PATRIOT RGB DDR5 PVER516G56C38W 5600MHz 1x16 - mevcut Yanına aşağıdaki ürünü alsam bir sorun yaşar mıyım ya da hangi ürün uyumlu...
  2. A

Intel Arc 750 li sistem Toplama Tavsiye

Herkese merhaba, Yukarıda gördüğünüz sistemi almak istiyorum ama aklıma takılan birkaç konu var. İntel Arc 750 hakkında pek bir bilgim yok birkaç video izledim ama emin olamadım bütçem 18.500-19.000 civarı o yüzden sıcak bakıyorum. Eksileri ve artıları hakkında yardımcı olursanız çok...
  3. A

I5-12400f için İşlemci Soğutucu Önerisi

Merhabalar, İşlemci sıcaklığımı kontrol ettiğimde (oyunlarda) 65-80 derece arası olduğunu gördüm çok yüksek olduğunu düşünmesem de düşürülebileceğini düşünüyorum. Şuan işlemciyle birlikte gelen stok fanı kullanıyorum. Kasam ve işlemcim aşağıdaki gibidir. Kule tipi veya sıvı soğutma olarak...
  4. A

PSU Satın almak istiyorum. Tavsiyelerinizi duymak isterim.

Merhabalar, sitemim yukarda gördüğünüz gibi. Birkaç gündür yaşadığım "Kernel-Power 41" sorunundan dolayı yeni bir psu arayışına girdim. Marka, Watt ve uyumluluğu göz önünde bulundurarak yapacağınız tavsiyelerinizi duymak isterim. Teşekkürler.
  5. A

i5 12400F ve RTX 3060 Ti sistemde Kernel Power 41 (63) hatası

Merhaba, sistem ekran görüntüsündeki, hazır sistem olarak aldım. Ekran kartını taktım. Güncellemeler gerekli uygulamalar derken sonunda oyun indirdim. 25-30 dk oynadıktan sonra ekran karardı ve sistem yeniden baslatı. Ekran yine gelmedi. Kendim yeniden baslattım. Ekran geldi fakat bu sefer oyun...
Geri