Arama sonuçları: *

• Users: ahmetly_
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. ahmetly_

Ucuza xbox gamepass kodu nasıl alınır

Kendi hesabıma girebileceğim 1 aylık bile olsa gamepass pc kodu nasıl alabilirim bildiğiniz yöntem/site vs var mı?
  2. ahmetly_

Öneri 1000-2000TL Kablosuz Kulaklık Önerisi

Oyun için kablosuz, olabildiğince düşük bütçeli ve uzun ömürlü kulaklık önerebilir misiniz? Rampage vs olabilir
  3. ahmetly_

Öneri 1000 hz mouse onerisi

1000 hz bir mouse almayı düşünüyorum. Öneri yapabilirmisiniz? Butcem 500-650 olabilir
  4. ahmetly_

Yardım EFOOTBALL 2024 ONLİNE MAÇ GİREMEME

Merhabalar steam üzerinden efootball 2024 indirdim. botlara karşı maç atabiliyorum fakat ne arkadaşlarımla oda kurup oynayabiliyorum yada onların odasına katılabiliyorum. Online hızlı maç vs de giremiyorum Yükleme ekranında kalıyor yardımcı olursanız sevinirim
  5. ahmetly_

10.000tl işlemci ve anakart önerisi

ddr4 ramlerim var, ddr4 bir anakart önerebilirmisin am5?
  6. ahmetly_

10.000tl işlemci ve anakart önerisi

Arkadaşlar şuanda 3060 ekran kartım var. i3-12100f artık yeterli gelmediğinden anakart ile birlikte işlemci almayı düşünüyorum. İşlemci tarafında amd kullanmak istiyorum. stok fan ile birlikte kullanacağım. anakartında amd ye uygun olmasını istiyorum. ne önerirsiniz?
  7. ahmetly_

25.000tl laptop önerisi

25.000 tl bütçem var, mesleki eğitimde resim vs. birde oyun oynamak için bir laptop istiyorum. valorant, pubg vs. oynuyorum.
  8. ahmetly_

Öneri Msi pro h610-g anakart için işlemci önerisi

Arkadaşlar şuanda i3-12100f kullanmaktayım ve ayarını mı kötü yaptım bilmiyorum ama yeterli gelmiyor. Yeni bir işlemci almam lazım. Hangi işlemcileri öneririsiniz?
  9. ahmetly_

Pro H610-G anakart için işlemci önerisi

Şuanki sistemimde i3 12100f ve rtx 3060 12gb. 5k bütçe ile pro h610-g anakarta ne işlemci önerirsiniz?
  10. ahmetly_

Yardım Gameloop Fps Drop Sorunu

Sistem Özelliklerim: CPU: i3 12100F Ekran Kartı : RTX 3060 12GB Ram: 16GB Gameloop'um 32bit. Oyunda sabit 90 fps almama rağmen oyun kasıyormuş gibi geliyor ve arada kısa süreli droplar yiyorum. Bunun için bir çözüm yolu varmıdır?
  11. ahmetly_

Yardım Rtx 3060ti ne kadar eder?

param güvende var sarı sitede. dolap bende hiç kullanmadım. bunun için araştırmanı öneririm. kolay gelsin. rica ederim
  12. ahmetly_

sıfırlarının arasında 500tl var, 2. elde ne kadara denk gelir bilmiyorum ama fazla bir oynama olmaz. dediğim gibi 7000-8000 arasında bir fiyat koyabilirsin
  13. ahmetly_

ikinci el sitelerinde 6000 ile 8000 arasında fiyatı değişim göstermekte, kartı temiz kullandıysan sende 7000-8000 arasında satabilirsin
  14. ahmetly_

güncel fiyatı 13000 civarında, nasıl kullandığına göre fiyatı değişebilir. ? Birde 6 ay içerisinde macun değişimi vs. yaptın mı?
  15. ahmetly_

Türk Telekom modem performans nasıl arttırılabilir?

interneti alalı 1 ay bile olmadı, modem sabit ve hiç yere düşmedi. ek kablo vs. de yok. 1699102251 hayır, çok değişiklik göstermekte. birgün sabah yaşıyosan bir gün akşam yaşıyorum
  16. ahmetly_

müşteri hizmetleri bir sıkıntı yok dedi, evet tek seferde gidiyor.
  17. ahmetly_

Zyxel VMG3313-B10A model modem kullanıyorum. İnternetimde sürekli bir anlık düşüşler ve yükselişler olmakta. Ethernet kullanmama rağmen bu sorun devam ediyor. Modem arayüzünden yapabileceğim bir şey varmıdır?
Geri