Arama sonuçları: *

• Users: Oktay Furkan
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. O

Ekran kartı ısınma sorunu

yardımcı olacak yok mu
  2. O

soğutması aslında iyi 3 bakır boru var ve boydan boya soğutması uzun ve fanıda 10cm soğutmadan olduğunu sanmıyorum başka bir şey var 1615229539 ve birde sıcaklık değişimi çok hızlı
  3. O

yardımcı olabilecek yok mu
  4. O

kart hakkında o kadar bilgim yok ama para verip aldım bi çözüm bulmam gerek birşeyler de terslik var yoksa boşta gayet iyi çalışıyor
  5. O

yardımcı olabilecek yok mu 1615227858 şöyle bir şey de var 1dk testi devam ettirsem 110 120 gider o kadar hızlı sıcaklık artıyor
  6. O

ne yapmam gerekli sizce
  7. O

psu 400w 250w değil
  8. O

Powercolor hd 6790 1gb ekran kartı aldım.Aldıktan sonra temizliğini yapıp termal macun sürüp driver larını kurdum.Fur mark testi yapayım dedim testi başlattıktan 30sn sonra 90 derece oluyor sıcaklığı.Testi devam ettirirsem hızlıca artmaya devam ediyor gpu yanar diye hemen testi...
  9. O

G41 P33 Combo Anakart Uyumluluk

siz bu söylediğim ekran kartlarından herhangi birini kullanıyor musunuz?
  10. O

G41 P33 Combo Anakart Uyumluluk

İyi akşamlar anakartım msi g41 p33 combo modeli ram larım 2gb ddr3 corsair 4gb kingston 16 chip li ramlarım ve işlemcim ise intel core2 quad q9550 dir ekran kartı almayı düşünüyorum aklımda iki model var birisi gtx 750 ti ve diğeri amd sapphire hd 7870 modeli bu ikisinden birisini alsam...
Geri