Arama sonuçları: *

• Users: xero
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. X

75.000 tl 125cc scotter motor önerisi

b ehliyet ile 125cc motor kullanma kanunu çıkacak kendime motor bakıyorum 70.000 tl bütçem var biraz daha üstüne çıkabilirim. scotter maxi scotter öneriniz var mıdır hangi motor markası kalitelidir ben rks wildcat125 baktım sizce nasıldır???
  2. X

itü vs odtü elektronik

Neden itü daha iyi dediniz genel olarak odtü ye daha iyi denir ama 1690729058 Valla ben özel okulla burslu girdim o yüzden derslerde falan ödevlerle zorladılar ama 9 10 çok çalışamdım 11 de okul kastı az ama aşırı değildi 12 de aynı şekil bir ara kastım sonra saldım 3 ay okullu salıp full neyi...
  3. X

itü vs odtü elektronik

istanbul olmaz demenizin
  4. X

itü vs odtü elektronik

bir nedeni var mı özelllikle
  5. X

itü vs odtü elektronik

yks de sayısalda 1465. oldum iki okulda da elektronik tutuyor ama karar veremedim her zaman itü demiştim bugüne kadar ama odtü de cazip gelmeye başladı ama ailem odtü istemiyor bu konuda biraz yardımcı olur mususnuz?
  6. X

Bu 4 bölümde okunur mu?

ben olsam matematik okurdum ama biraz zor matematik okuyup oradan yazılım öğrenirsen biraz veri bilimi konusunda iş imkanı yakalabilirsin
  7. X

İkinci ekran laptopu zorlar mı

yok etkilemez be kullanıyorum 1050ti ile bir sıkıntısı yok
  8. X

Asus Tuf Vs Hp Victus bu ikisi arasında kaldım bütçe max 32k

bence asus kalitesi daha iyi aradaki farkla laptopa ram takarsan asus olabilir ama 8gb az yapamam dersen hp daha iyi olur gibi
  9. X

Controller/Gamepad Onerisi

pc ye ps4 kolu tavsiye etmiyorum desteği yok 2. el monster pusat bulabilirseniz daha iyi olur bence
  10. X

TYT Paragraf Kitabı Önerisi

345 sıfır risk paragraf
  11. X

Xbox Game Pass 3 Yıl 1035 tl

ben 1 yıllık game pass aldım onu 3 yıllık nasıl yapabilirim yoksa olmuyo mu?
  12. X

xbox kontolcüsü bluetooth sorunu

merhablar 9. nesil xbox kontrolcüsü aldım ama bluetootha bağladığımda bağlanıyor ama sürekli ışığı bir anda yanıp sönmeye başlıyor bağlantı kopuyor kısa bir süre sonra tekrar bağlanıyor bu aktif olarak kullandığımda da oluyor bu sorunu nasıl çözebilirim??
Geri