Arama sonuçları: *

• Users: talhabkr
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. talhabkr

TP Link Tapo C425 güvenlik kamerası alınır mı?

Alınır.
  2. talhabkr

Elektrik Kesintisi Sonrası Anakart Tavsiyesi

Elektiriği sağlayıcı kestiyse ve keserken haber vermediyse elektirik sağlayıcınla görüş. Çok eskiden bana yardımcı olmuşlardı, bulaşık makinemiz anlık elektirik gidiş geliş sonucu kabloları yanmıştı bedel iadesi yaptılar.(Enerya A.Ş)
  3. talhabkr

❌İndirim Bitti! Asus Tuf Gaming A16 FA608UM-RV130 Amd Ryzen 7 260 16GB 512GB SSD RTX5060 52998🔥

Elindeki cihaz mux switch sayesinde pildeyken igpu ya geçip 12 saat kullanım sağlıyor.
  4. talhabkr

🟠Microsoft Edge'i Kaldırma Yöntemi🟠

Edgenin ne zararı var, Kaldırmamız gerekli mi?
  5. talhabkr

Yardım Acil bakar mısınız garanti kartımla 2 gündür internetten alışveriş yapamıyorum

Müşteri hizmetlerine kartın derdini sen anlat annemde yanımda ben yardımcı oluyorum de. Annenden onay alırlar sadece.
  6. talhabkr

❌İndirim Bitti! Torima 60'lı Elektrikli Tornavida Seti 333TL

200tlye geldi mükemmel bir şey.
  7. talhabkr

❌İndirim Bitti! LCW 2. ÜRÜN 1 TL NEREDEYSE HER ÜRÜNDE STOK VAR

kalıbı standart çok dar değil. 90 kilo yapılı bir vicudum var çok dar tişörtler vicuduma yapışıyor lcw basicler dar gelmiyor
  8. talhabkr

Bilmiyorum, sadece lcw basic tişörtlere bayılıyorum 10 tane siyah tişörtüm vardır
  9. talhabkr

Kyk'Ya Masa Üstü Pc Götürmek Mantıklı Mı ?

Masaüstü götürülmez de laptop götürülür. Yanında yattığın adamlar laptopu dızlamaz herhalde. En azından benimki dızlanmamıştı
  10. talhabkr

Lcw'nin overise tişörtleri acayip danik. Lcw Basic ibareli varsa onu alın.
  11. talhabkr

5070Ti Ryzen 9955HX Laptop FPS ve Kasma Sorunu

10fps sabit mi, Yoksa 15 20 30 oluyor mu? 1778003108 BİOS'a girip advanced sekmesi altındaki GPU mode, İGPU, DGPU, Hybrid, Mux isimlerinde bir ayar varsa bu ayarı sadece Nvidia GPU kullanacak şekilde işaretleyin. DGPU harici grafik birimi yani Nvidia ekran kartını temsil eder.
  12. talhabkr

460W Cooler Master PSU ile 9060XT Uyumlu mu?

HacıSOFU'nun da dediği gibi öyle bir sisteme böyle bir psu emanet edilmez. Hadi ettin diyelim güç tüketim değerleri çok sınırda, yine yetersiz. Muhtemelen psu o değerlerin daha altını veriyor.
  13. talhabkr

Oyunlarda "Dıııınn" Sesiyle Donma ve Kilitlenme Sorunu

Disklerin üzerinde darbe var mı, Böyle bir şey gözlemlediniz mi?
  14. talhabkr

kelimeleri birleş tirip yazın size zahmet hiç bir şey anla madım
  15. talhabkr

cmd'yi yönetici olarak çalıştrıp bu komutları girip sistemi yeniden başlatıp hata kodlarını tekrar kontrol eder misin? chkdsk /f /r C: chkdsk /f /r D: 1778002385 Disklerin sata kablosunda veya bağlı kablolarında sıkıntı mı var acaba. Sata kablosu çok kalitesiz bir kablo mu?
  16. talhabkr

Çok sınır.
  17. talhabkr

CrystalDiskİnfo yazılımını kullanarak diskinin şağlığını öğren. Daha sonrasında ramleri teker teker takarak dene. 1778001860 Yüksek ihtimal.
  18. talhabkr

Laptopla masaüstü bileşenlerinin tüketim değeri aynı değil. 1778001736 HDD ömrünü yitirmişse bir noktadan sonra takılıp sistemi kitliyor olabilir. Ramlerinde bir sıkıntı olabilir. İşlemcin ve ekran kartın yaklaşık 200 watt civarı güç çekiyor. PSU dandirik model ise 200 watt bile vermiyor olabilir.
Geri