Arama sonuçları: *

• Users: talhabkr
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. talhabkr

Yks Sıralamam Daha mı Kötü Gelir?

Sen hayatında kaç kere mezuna kaldın? Kendini sonuna kadar zorlayıp o dandirik sınava girip yine aynı sonuçları elde etmenin hissini yaşadın mı? Mezun senesindeki piskolojik baskıyı hiç deneyimledin mi? Lisede hocaların hiç mi mezuna kalmayın dedi? demekki bir bildikleri varda mezuna kalmayın...
  2. talhabkr

Thh Sonucu Değişecek Laptop İçin Öneri

Yaşamazsın yaşarsanda oyuncu laptoplarında olan şeyler bunlar
  3. talhabkr

Thh Sonucu Değişecek Laptop İçin Öneri

Hp omen oyun için daha iyi
  4. talhabkr

Getmobil Güvenlir mi?

İkinci el al yenilenmişten uzak dur
  5. talhabkr

Autocad İçin Eğitim Önerisi.

AutoCAD 2D 3D mantığını kafamda oturtup, İlerleyen süreçte SolidWorks de ekleyerek özellikle CNC için parça tasarımı, Paslanmaz-Galvaniz sac çizimi, tersine mühendislik, 3D modelleme ve tarama yapmak için kullanacağım. kendime bir 3D yazıcı almak istiyorum boş zamanlarında ise araştırmadım ama...
  6. talhabkr

BTK'de Autocad göremedim ben. Bide hangi eklentiyi kullanıyorsunuz ben bikaç tane denedim ancak BTK videolarını indiremedim
  7. talhabkr

Vatan Teşhir Ürün Almalımıyım ?

Neden teşhir ürün ile değişim yapıyorlar?
  8. talhabkr

Çok temel autocad bilgim var ezbere birşeyler yapabiliyorum ancak internet olmayan bir yerde boş zamanımı değerlendirmek için youtubeden AutoCAD 2D 3D çizim bilgimi geliştirebilecek bir playlist arıyorum ne önerebilirsiniz?
  9. talhabkr

100-90k Sıralamada Bilgisayar Mühendisliği İçin Üniversite Öneri

Saçma bir artış olmuş. Bu sene puanlar değişebilir.
  10. talhabkr

Belli olmaz ne olacağı
  11. talhabkr

100-90k Sıralamada Bilgisayar Mühendisliği İçin Üniversite Öneri

Kocaeli üni ondokuz mayıs
  12. talhabkr

32 k ile neden mezuna bıraktın ki
  13. talhabkr

Yks De Batırdım Ne Yapcam

Anadoluda en baba üniyi okuyacağına 4 sene boyunca sabit ve yaparken zevk aldığın bir iş yap. Veya köklü üniversiteler kazan. Bazı kşiler ne kadar çalışsa da o berbat sınavdan istediği yerlere gelemiyor. Mesela benim senemde normalde yaptığım denemelerde ilk 100 -150 bine girebilirken yksde öyle...
  14. talhabkr

❌İndirim Bitti! Asus Rog 5060 Laptop 47700 TL (Güzel Laptop)

Daha iyileri gelecektir yakın zamanda.
  15. talhabkr

Yardım Amazonda İndirim Kovalayıp Al-Sat İşi?

uğraşmaya deymez kendini farklı alanlarda geliştirip başka bir iş yapabilirsin.
  16. talhabkr

Cnc Dükkanı ve Bilgisayar Teknik Servisi İş Yapar mı?

Ben bi 3d yazıcı alıp ufaktan bişeyler yapmaya başlayayım o zaman
  17. talhabkr

Cnc Dükkanı ve Bilgisayar Teknik Servisi İş Yapar mı?

Peki kendime dükkan açmayıp hadımköyün işlek sanayi sitesinde bir yer kiralasak bir yandan babamın cnc işine çizim yapsam parçaları tasarlasam babam imalatını yapıp orayı öyle döndürsek bir yandan da bitane 3d makine alıp piyasada bulunmayan veya absürt fiyatlara satılan arabadır veya ihtiyaca...
  18. talhabkr

Roblox Açılmış Engel Kalktı

Devlet yasakladıysa boşuna yasaklamamıştır zaten.
  19. talhabkr

Roblox Açılmış Engel Kalktı

10 yıl önce oyunda Türk yokken iyiydi. Kar küreme oyunuyla zaman geçirirdim. Şimdi pis pis işler var
Geri