Arama sonuçları: *

• Users: Hibb
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. H

Yardım Dxdiag ekran kartımı tanımıyor.

Benden önceki sahibi ekran kartını sökmüş veya bir bilgisayar tamircisine kaptırmış olabilir. Emin değilim kontrol etmeliyim 1707600289 İnsan kazıklandığını çok sonra anlıyor 😒
  2. H

Mevcut ancak sistemde yok. Bios'tan kontrol etmedim, cihaz bana ait değildi. Sonradan aldım. Yani ilk alıcı ben değilim. 1707600146 Bios üzerinden nasıl kontrol edebilirim?
  3. H

Başka bir kart olsaydı sistem aygıtlarında gözükmez miydi? 1707600036 AMDsiz çeşidine sahibim.
  4. H

Tamamdır, çözüm için yapmam gerekeni anladım. Windows'umu yeni bir sürümle güncelleyeceğim. Optimizasyon vs. hakkındaki soru işaretlerimi giderdim. Diskimi biçimlendirmek de benim için büyük bir sıkıntı yaratmaz.
  5. H

Optimizasyon konusu kafamı karıştırıyor, Eğer Windows 10 daha güncel ve optimize derseniz Windows 10 kurup sorunumu çözmeye çalışacağım. Bir de Windows 10 kurmak için belleğimi biçimlendirmek zorunda kalacak mıyım?
  6. H

sistem bölümü mü? 1707599250 doğru, başka kart yok
  7. H

Sistemim çok eski, Windows'un güncel sürümlerini kaldırabilir mi? Veya güncel sürümler daha mı optimize? Bununla alakalı bir konu açacaktım yakın vakitte. Windows 10'a geçmeli miyim? Optimizasyon sıkıntısı yaşar mıyım? Ha bir de sorunu Windows sürümümü değiştirmeden çözemez miyim?
  8. H

Benim gibi bir bilgisayar cahiline daha basit açıklar mısınız? :) Ayrıca sorunumu çözmeye yardımcı olacak mı?
  9. H

Öncelikle iyi akşamlar. Bilgisayarımda meydana gelen bir sorun sebebiyle sizlere başvurmak, danışmak, yardım almak istedim. Benim biraz eski ve dandik bir bilgisayarım var. Ne kadar eski olduğunu şu parçalara bakarak anlayabilirsiniz: İşlemci: Intel Core i-3110M @ 2.4GHz Ekran Kartı: Intel HD...
  10. H

Çözüldü✓ 10.000 TL bütçe Notebook

3-4 sene önce kurbanları 700 liraya alıyorduk, şimdi 2 kg eti. Belli olmaz, yarın bir not defterini 10000 TL'ye alırsak hiç şaşırmam 1686959285 Şimdi bazı arkadaşlar siyaset yapma filan diyebilir de ne siyaseti sadece tahmin :) konuya geri dönecek olursak, 10000 TL bütçe yetersiz olacaktır...
  11. H

Lise bilişim mezunu ne iş yapar?

A101'de kasiyerlere asgariden 1-2 bin fazla veriyorlarmış sanırım.
  12. H

Çözüldü✓ 10.000 TL bütçe Notebook

Maalesef bugünün ekonomik şartlarıyla 10000 TL'ye böyle bir "notebook" alabilirsiniz.
  13. H

Öneri POCO F5 Alınır mı? Aldım, deneyimlerimi aktarmak istiyorum:

Sevgili Donanım Arşivi Forum ahalisi, Size bugün, yakın zamanda aldığım Xiaomi POCO F5 isimli telefonu, kendi deneyimlerimi aktararak, size alınıp alınmayacağını anlatmak istiyorum. Öncelikle, telefonu 15.200₺'ye aldım. Telefonu kutudan çıkardıktan sonra sim kartımı takmak için sim kartı...
Geri