Arama sonuçları: *

• Users: hesoyam11
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. H

TCL TV ölü piksel mi değil mi?

Ben ölü piksele ve çeşitli sorunlara katlanırım diyorsanız edebilirsiniz. Onun harici servis hizmeti çok kötü adamlar 20 gündür teknik servis göndermiyor. :D Hocam merhaba, bu'da mı ölü piksel olarak geçiyor? Yukarıdaki siyahımsı ile aynı ancak fotoğraf çekim farkı var açıdan kaynaklı...
  2. H

msi oculux ölü piksel mi ?

Evet bu zoomlanmış halidir. Normalde böyle görünür. Arıza sıkışmış pikseldir.
  3. H

msi oculux ölü piksel mi ?

Stuck'dır. Böyle mi? Değişim veya iade hakkınız vadır.
  4. H

🔥İndirim 490 TL (ücretsiz kargo) TMO Ayçiçek Yağı Pet 5 lt x 4 Adet

Özellikle belirttim yudum, orkide vb. gibi yağlar ara ara indirime giriyor diye. Evet genel olarak sağlık açısından bilindik marka olmalı katılıyorum. :)
  5. H

🔥İndirim 490 TL (ücretsiz kargo) TMO Ayçiçek Yağı Pet 5 lt x 4 Adet

Migros TMO'dan çok daha uygun olabiliyor. Petrol ofisi uygulamasından migros için 250/25 TL indirim kodu veriyor + money kampanyası ile ayçiçek yağı kampanyasına katılarak (kampanya yaratarak) +20 tl veya üzeri feedback kazanabiliyorsunuz + banka /kredi kartı kampanyalarını takip ederseniz...
  6. H

Bilgi için teşekkür ederim. Kasım 2022'den 28 ocak 2023'e kadar vatan bilgisayar aracılığıyla 3 ürün iade edip iade kuponla yeni ürün satın aldım. Bu şekilde yapmak daha mantıklıydı çünkü fatura yeniden kesiliyordu ve garanti sıfırlanıyordu. Maalesef 3. üründe'de 2 stuck çıkması ve bilkom'un...
  7. H

Lenovo G24-20 Monitör Ölü Piksel Sorunu Ve Mağduriyet

Bu stuck / canlı piksel. Kanuna göre 1 adet piksel arızası varsa bile iade değişim hakkınız vardır. 6 ay içinde ortaya çıkan arızalar ayıplı ürün kategorisindedir. Tüketici hakem heyetine şikayette bulunup değişim talep edebilirsiniz.
  8. H

Merhaba, Tv marka model: TCL 55c728 Kasım 2022'den bu yana 4 tv iade edildi / değişti ve maalesef yeni gelen üründe'de 2 piksel arızası ve panel kenarında açıklık mevcut. Aşağıdaki fotoğraflara baktığımızda buna ölü piksel diyebilir miyiz? açıkçası bunu sormak istiyorum. Aşağı piksel ile...
Geri