Arama sonuçları: *

• Users: NecessaryX
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. N

0xc00000f Hatası hp marka laptop

Windowsa artık erişimim yok başka bi pc den tekrardan iso dosyası yazıyorum 1699737837 Win e erişimim olmadığı için biosdan format atıcam
  2. N

Dedim ya rufus ile usb format attım diye formatla sıfırlama farklı şeyler
  3. N

Format atarlen 0xc00000f hatasıyla karşılaşıyorum dosya: \windows\ system32\winload.efi diyor bilgisayar ortalama 1dk içinde kapanıyor kendi kendine windowsa erişimim yok format atarken oldu yaptıklarımı anlatim rufus ile gpt format atarken pc kkapandı geri actığımda bu vardı alttaki tuşlardan...
  4. N

Darmoshark n3 driver algılama sorunu

darmoshark n3 aldım pc taktım sanırım dongle gibi bişey varmış onunla birlikte taktım kablosuz bi şekilde neyse moseun ışıkları yanmıyor ama çalışıyor windows mouse u algılayamıyor driverda algılamaıyor windows algılamadığı için usb bileşik aygıt diye algılıyor ama başka bir bilgisayara...
  5. N

Wireless mouse öneri

YINDIAO AJAZZ AJ199 DARMOSHARK N3 ATTACK SHARK X3 VGN GAMEPOWER X3 Asus TUF Gaming M4 Wireless bayadır Mouse bakıyorum bir sürü forum konusu açtım artık son olur inşallah 1300TL Bütçem var 60 gram Mouslara alışığım (Rog keris kullanıyordum eskiden bozuldu ama 4 ayda) Elimi yatırarak...
  6. N

3 Mouse arasında takılı kaldım

hocam bu ithalat ücreti vermeden alabiliyormuyuz 1000 tl nin üstüne pek çıkmak istemiyorumda
  7. N

aj199 aldım ozaman sizdemi aj199 kullanıyorsunuz? 1695458723 https://www.amazon.com.tr/YINDIAO-AJ199-Kablosuz-Programlanabilir-Ergonomik/dp/B0BZHL8D2N?th=1 bahsettiniziz mouse bu mu yanlış almimda şimdi
  8. N

Beyler bu connect game markasının ne gibi bi sorunu varda bu kadar şikayet ediyorsunuz darmoshark n3 almayı karar vermiştim ama connect game sorun falan diyorsunuz eğer darmoshark n3 almicaksam ne alıcam bilmiyorum vgn mi alsam karar veremedim
  9. N

Corsair Katar Pro Wireless mouse hakkında ne düşünüyorsunuz birde gram farkı olunca mesela 60 gram mouse dan 90 gram bi mousea geçersek valorant csgo gibi oyunlarda bu etki eder mi?
  10. N

Beyler yeni mouse almayı düşünüyorum önceki moseum bozuldu malesef 3 tane mouse arasında takılı kaldım ne alaçağımı bilemiyorum yardımcı olurmusunuz Söylediğim Mouselar; 1-VGN GAMEPOWER X3 2-DARMOSHARK N3 3-Razer Basilisk X HyperSpeed size göre en iyi mouse ne karar veremedim hangisine...
  11. N

Gaming Mouse önerisi kararsızım.

Corsair Katar Pro XT CH-930C111-EU Kablolu Optik Oyuncu Mouse (687,43 TL) --------------------------------------Vs ------------------------------------------------ Redragon M808 Storm Kablolu Optik Oyuncu Mouse (564,99 TL) Hangi Mouseu almalıyım kararsız kaldım . Veya Önerdiğiniz güzel bir...
  12. N

Mousum takılma sorunları yaşıyor sorun çözülmezse/1000 TL aşağısı kablosuz mouse

Oyuncu mousum takılma sorunları yaşıyor arada bi gidiyor o tak çıkardaki ses çıkmıyor direk gidiyor kullandığım mouse gaming mouse rog keris kablolu eğer sorun çözülmezse 1000-600 arasıbi kablosuz mouse önerirseniz sevinirim normalde kablosuz mouse almicaktım ama genelde kablosundan dolayı bu...
  13. N

Discord da arkadaşımla konuşurken sesim az gitmeye başladı

Arkadaşımla oyun oynarken hiç bir şey olmuyordu ama bilgisayarı yeniden başlattıktan sonra sesim aşırı az gitmeye başladı arkadaşıma mikfofonu ağzımın dibine sokmam gerekmeye başladı kulaklığımda sorun yok başka bilgisayarlarda sorun yok ayarlarda fullememe rahmen hiç bi işe yaramadı kısacası...
  14. N

Windows 10 görev cubuğu ayarlarında tıklanmayan (düzenlenmeyen) yerler var

windows un sürümü Windows 10 Pro bilgisayarı tamirciden aldım daha dün fotorağrafta göründüğü gibi görev çubuğunundaki programlar isimlerle bildirimlerle gözüküyor ayarlarda bunu düzeltmek için olan ayar tıklanmıyor bunu nasıl düzelticem yardım edebilirmisiniz.
  15. N

Oynayacak oyun bulamıyorum

oynadım 1687175766 oynadım 1687175817 saol life is strangeyi denicem
  16. N

Oynayacak oyun bulamıyorum

Oynamak için hikayeli macera aksiyon oyun önerisi istiyorum şey gibi far cry , last of us , rdr2 , stray , tomb raider bu tarz oyun önerisi verebilirmisiniz pc de oynanacak şekilde bütçe farketmez vere bilecekseniz birden fazla oyun önerisi olursa sevinirim grafiği çok kötü olmayan oyunlar...
Geri