Arama sonuçları: *

• Users: leviath
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. L

Arkadaşlar bana yol gösterin...

Kredi kartıyla aldım sorun orda 1687999987 İptal veya iade öz konusu değil sözleşmede ar diyorlar
  2. L

Arkadaşlar bana yol gösterin...

Uzun zamandır pc almaya çalışıyordum İncehesap gaming gecesinde https://www.incehesap.com/zenith-oyuncu-bilgisayari-fiyati-37255/ bu sistemi almak istiyordum ama aceleyle https://www.incehesap.com/metaverse-bronze-oyuncu-bilgisayari-fiyati-52850/ bu sistemi aldım artı taksitle aldığım için...
  3. L

Bu iki sistemden hangisi daha mantıklı?

Nasıl yapabilirim anlatır mısın? 1687907879 Abi lütfen bana bi akıl ver sistem hiç içime sinmiyor incehesap iade kabul etmiyoruz montaja başlandı dedi, iade etsem bile 30k olan sistem 32.500 oldu taksitle alsam 34.500-35k olacak iptal etsem mi etmesem mi ne yapacağımı bilemiyorum birde bunun...
  4. L

Bu iki sistemden hangisi daha mantıklı?

Arkadaşlar bu iki sistemden Metaverse isimli olanı heyecanla aradaki farka bakmadan satın aldım Ama sonradan Zenith isimli sistemle pek farkı olmadığını anladım aldığım sistem taksitle 38k tuttu Zenith isimli sistem taksitle 32k civarı tutuyor iptal etsem limit vs problem olacak sabah yapsam...
  5. L

Arkadaşlar İNCEHESAP SINIRLIDAKİ KASA İYİ MİDİR?

Bütceme yetti ama durun karıştı yeni konu açacağım
  6. L

Arkadaşlar İNCEHESAP SINIRLIDAKİ KASA İYİ MİDİR?

Zenith isimli kasa iyi midir almayı düşünüyorum
  7. L

30.000 Türk lirası civarında sadece kasadan oluşan oyuncu sistemi önerisi

Abi son olarak ne önerirsin hangi sistemi alayım biraz hızlı olmam gerek
  8. L

30.000 Türk lirası civarında sadece kasadan oluşan oyuncu sistemi önerisi

Arkadaşlar 30.000 TL civarında sadece kasa olacak şekilde fiyat/performans bir oyuncu bilgisayarı gerekiyor toplama da olur hazır sistem öneriside olur yardımcı olur musunuz? Özelden konuşsakta olur buradan da konuşabiliriz. Teşekkürler.
Geri