Glorious core uygulamasindan macro açmaya çalıştım macroyu sol tıka atadım basılı tutarken kullan(ingilizcesi while holding gibi birseydi) seçeneğine aldım save ledim şuan sol tık hiçbir türlü çalışmıyor bunu nasıl geri düzeltebilirim acil yardım lazım
Glorious core uygulamasindan macro açmaya çalıştım önceden hiç denemedim basılı tutarken kullana aldım save ledim şuan sol tık hiçbir türlü çalışmıyor bunu nasıl geri düzeltebilirim acil yardım lazım
başlıkta yazdığı gibi obs de normal bi şekilde kayıt alıyorum istediğim gibi ama assettoya girince kayıttaki videonun fps i çok fazla düşüyor 5-10 fps gibi aşırı donmalar oluşuyo kayıtta , oyunda kasma filan yok ondan bahsetmiyorum , bunu nasıl düzeltebilirim?
geçenlerde pcyi sıfırladım steam hesabıma girdim tekrar rdr2 indirdim girdim ilk bölüme yani hikayenin en başına geldi , oyunda 17 saatim vardı, geri kaldığım yerden devam etme gibi bi şansım varmı?
Hocam geçen gün sorun çözüldü ama bilgisayarı ilk aldığım zamanlar hiçbir sorun yoktu ve ozamanlar monitörüm 165 hertz deydi şuan 165 de droplar devam ediyor ama 144de hiçbir sorun yok şuan 144den devam ediyorum nedenini bilmiyorum ama dediklerinizi uygulayip 165 hz de tekrar deneyeceğim...
yaptım hocam ve şu sonucu verdi
Sistem taramasının doğrulama aşamasına başlanıyor.
Doğrulama %100 tamamlandı.
Windows Kaynak Koruması bozuk dosyaları buldu ve bunları başarıyla onardı.
Çevrimiçi onarımlar için ayrıntılar şu adreste bulunan CBS günlük dosyasına eklenmiştir...
Sorun yok hocam ,bende anlik pc cahili sandim 16ya +8 daha ekle diyince :d
1695914242
Ssd yi HD Tune ile etmistim hocam ama dedigin programlada denerim pcye geçince