Arama sonuçları: *

• Users: Yusufky
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. Y

Peugeot 208 çocuk kilidi kaldırma

Çocuk kilidi işaretinin altındaki yer kapalı nerden kaldırabilirim
  2. Y

Telefon alınırken hangi site güvenilir?

Adam ya adam geldi kral
  3. Y

Telefon alınırken hangi site güvenilir?

Merhabalar Samsung galaxy m14 telefonunu alacağım ama hangi siye güvenilir ?
  4. Y

7 bin tl ye telefon önerisi

Ekrandan ziyade batarya ve hız önemli birde hd kalite kötü bir kalitemi (çok anlmaıyorum)
  5. Y

Peki sence tekno pova 4 nasıl
  6. Y

Peki tecno pova 4 Olur mu?
  7. Y

7000 tl ye kadar üzmeyecek kamera önemli değil biraz oyun oynarım çok anlamam önerilerinizi bekliyorum.
  8. Y

hangi telefonu almalıyım?

samsung galaxy m14, tecno pova 4 , tecno camon 19 neo, tecno pova neo 2, vivo y22s , tecno spark 9 pro arasında kaldım 6500 lirayı biraz aşabilirim sizde önerebilirsiniz .
  9. Y

Tecno pova 4 alınır mı?

Okul için günlük kullanım için bir telefon bakıyorum 6.5k ya kadar bütçem var biraz aşabilirim sizce iyi bir telefon mu yada önerebileceğiniz varmı fps oyunlarını çok oynamıyorum
  10. Y

Telefon önerisi lazım

6k 6.5k arası bir telefon almak istiyorum fazla oyun oynamam ama video kalitesi iyi olan bir telefon önerir misiniz?. not: aklımda tecno pova 4 var
  11. Y

Telefon önerisi lazım

6k 6.5k ya kadar oyun oynatacak sosyal medyada gezebileceğim bir telefon şahsen ben tecno camon 19 neo yu düşündüm ama fikir almak istedim
  12. Y

Sizce güvenililirmi?

1688797681 Iphone 14 pro 256gb kazandınız dedi yukarda
  13. Y

Sizce alınır mı?

Yok teşekkürler
  14. Y

Sizce alınır mı?

Teşekkürlet
  15. Y

Sizce alınır mı?

Link olarak bulabilirmisin
  16. Y

Sizce alınır mı?

https://forum.donanimarsivi.com/ikinciel/rtx-3050-toplama-pc.12107/ ilk bilgisayarım olcak bu yüzden hiç ekipmanım yok linkteki alınır mı? yada 15k ya kadar her şey dahil önerebilir misiniz?
  17. Y

sizce dolandırılırmıyım

link varsa rica edebilirmiyim
  18. Y

sizce dolandırılırmıyım

yardım için teşekkürler
  19. Y

sizce dolandırılırmıyım

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-rtx-3050-gaming-hazir-sistem-masaustu-sifir-pc-oyuncu-bilgisayar-1089878151/detay alınır mı? yada bunun gibi fiyata bulabilirmisiniz
  20. Y

her şey dahil sistem

Sarı sitede her şey dahil 15k ya kadar masaüstü önerisi yaparmısınız?
Geri