Arama sonuçları: *

• Users: asphyxia921
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. A

acer nitro 16 stokları ne zaman yenilenir

aynen dediğiniz gibiymiş hocam, şimdi baktım yenilenmiş stoklar ama ufak bi zam gelmiş
  2. A

acer nitro 16 stokları ne zaman yenilenir

4-5 gün önce çekilmiş bir incelemesini izledim mükemmel laptop. ama maalesef tükenmiş bulamadım hiçbir yerde. bu stoklar ne zaman yenilenir? yenilendiği zaman ne kadar sürede biter acele etmem gerekir mi
  3. A

control mouse pad önerisi

https://www.amazon.com.tr/Klasse-Huoyun-Special-48x40x4-MousePad/dp/B09SYCNZMJ/ref=sr_1_5?keywords=klasse%2Bmouse%2Bpad&qid=1649637760&sprefix=Klasse%2Caps%2C135&sr=8-5&th=1 bu aşırı övülüyor ama bahsettiğim sorunu da klasse'yle yaşadığım için sırf ondan şüphe ediyorum
  4. A

control mouse pad önerisi

daha yeni 100 liraya klasse klasik mousepad aldım çok takıldığı için iade edip daha kaliteli bir şey almak istiyorum valorant cs gibi fps oyunları oynuyorum. mouse pad piyasasını hiç anlamıyorum xrades çok önerilen bi marka olmasına rağmen ucuz örneğin qck+tan daha iyi olduğunu söylüyorlar...
  5. A

Çözüldü✓ yeni mouse pad takılma sorunu

başka arkadaşımın mouse padiyle denedim, sorun mouse paddeymiş. hatta sonra normal ahşap masanın üzerinde bile denedim öyle bir sorun olmadı. klassenin klasik versiyonunu almayın aldırmayın, üst versiyonları bilemem.
  6. A

yardım edebilecek var mı?
  7. A

merhaba yaklaşık 1 hafta önce klasse mouse pad aldım klasik versiyon https://www.amazon.com.tr/Classic-Pürüzsüz-Baskısız-Koruyucu-Ergonomik/dp/B0BPR35FYL/ref=mp_s_a_1_5?keywords=klasse%2Bmousepad&qid=1692417648&sr=8-5&th=1&psc=1 mouseum da corsair harpoon eski mouse padim çok eski ve ucuzdu...
  8. A

Çözüldü✓ ErP ready aktifleştirdikten sonra bilgisayar açılmamaya başladı

hocam o değil diğer tuşmuş ve bilgisayarı arkadaki tuştan kapatıp fişini çekip 5-10 saniye o tuşa basılı tuttuktan sonra tekrar fişe takıp çalıştırmak lazımmış :) açıldı bilgisayar çok teşekkür ederim kendine iyi bak
  9. A

basılı tutmam gerekmediğinden emin misiniz sadece basayım yani?
  10. A

asus anakartlarda clear cmos tuşu varmış. nerede olabilir? bakıyorum ama göremedim
  11. A

bios pili nerede ve nasıl çıkaracağım bilmiyorum anakartın üstündeki şeyleri sökersem tekrar takamayabilirim konunun başında demiştim donanımdan anlamıyorum diye :( bios resetlemenin başka yolu yok mu
  12. A

start ve reset tuşları var anakartın üstünde bunlara sıra sıra basıp açmayı denedim bir şey olmadı eğer kastınız buysa
  13. A

ismini inanın bilmiyorum ancak biosta asus yazıyordu ve şöyle bir formula yazısı var
  14. A

donanımdan neredeyse hiç anlamıyorum, bilgisayarı kapattıktan sonra kasanın ve kulaklığın ışığı yanmaya devam ediyordu. ben de biraz araştırma yaptım ve biostan ErP ready’i enable S5 yaparsam sorunun çözüleceğini öğrendim. denedim ama ışıklar yanmaya devam ediyordu daha sonra bunun yerine S4+S5...
Geri