Arama sonuçları: *

• Users: ali o hara
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. A

100.000 TL laptop önerisi

Hocam 18 inch benim için çok büyük elimde olsa 14 alacağım
  2. A

hocam kullandığım programlar windowsta çalışıyıor
  3. A

hocam bunların daha küçük ve hafif modelleri varmı ?
  4. A

hocam game garaj nasıl bir marka çok bir bilgim yok.
  5. A

oyun oynamıyorum
  6. A

Merhaba. Fabrikalara otomasyon yapmaktayım. Genelde ofiste oluyorum ancak bazen sahaya da gidiyorum güçlü dayanıklı bir laptop gerekiyor. Miktarı yüksek tuttum ancak ne kadar ucuza çözersem o kadar iyi. Önerilerinizi bekliyorum...
  7. A

Uygun fiyatlı televizyon önerisi

Köy evine Fiyat/performans bir televizyon bakıyorum ne kadar ucuz olursa o kadar iyi olur. Mümkünse Android TV ve 40 inç ve üzeri olsun.
  8. A

PC için 6.000TL'ye kulaklık tavsiyesi

Aklımda SteelSeries Arctis Nova 5 Almak var ama bu kulaklığı da değerlendireceğim.
  9. A

PC için 6.000TL'ye kulaklık tavsiyesi

Arkadaşlar kulaklığa ihtiyacım var. Çok fazla oyun oynamıyorum. Genelde müzik dinliyorum. Kablolu, kablosuz fark etmez. Bütçeyi 6.000TL'ye kadar çıkarabilirim ama çok para vermek de istemiyorum, F/P kulaklıkları önerirseniz sevinirim.
  10. A

Xiaomi 13T satılıp S23 FE alınır mı?

Merhaba elimde 13 ay garantili Xiaomi 13T var. Satmak istememin sebebi telefon çok büyük ve elime sığmıyor. Sizce satıp S23FE almak manttıklı mı?
  11. A

Xiaomi 13T ekrandaki pikseller nedir?

Garantiye götüreceğim teşekkür ederim. 1724016853 söylemeyi unuttum.Ekran kaydında o pikseller çıkmıyor.Sadece ekranda çıkıyor.
  12. A

Hayır sadece saydığım 2 oyunda oluyor. 1724015652 Ve zaman geçtikçe daha da artıyor.Benim fikrim,sıcaklıkla alakalı olablir.
  13. A

Merhaba 8 ay önce Xiaomi 13T cihazını Xiaomi mağzasından aldım. Geçen hafta Dark and darker Mobile oynarken bu pikseller geliyordu. Şimdi ise Fortnite oynarken geliyor ve oyun drop yiyor. Daha önce telefonda hiç oyun oynamadığım için ne olduğu konusuda hiçbir fikrim yok yardımcı olabilecek biri...
  14. A

3500tl Kulaklık önerisi

Oyun için kullanmayacağım.Bide kablosuz almam gerekiyor.
  15. A

3500tl Kulaklık önerisi

Merhaba 3500 tl bütçem var ve bu kulaklığı almayı düşünüyorum. https://www.amazon.com.tr/Skullcandy-Hesh-Kulakl%C4%B1k-Siyah-S6HHW-N740/dp/B08G1ZBKGP?th=1&tag sizde değer mi?
Geri