Arama sonuçları: *

1. S

7700tl lik Steam hesabi

300-350 civarı eder
  2. S

230 Tl var steam de ne almalıyım ?

cevap basit , kapsül alacaksın tabi ki
  3. S

Steam Oyun tavsiyesi

hayır 13 temmuz 20.00
  4. S

Steam SEPETİMİ Oylayın

benim için sepet 7/10 luktu
  5. S

Hangi Sepet Daha İyi

DMC yerine skyrim , sonra da birincisi ;)
  6. S

Öneri 100 TL'ye Steam yaz indirimlerinden ne almalıyım ?

çok açtım konu . kısaca şöyle bir sepet. alayım mı arkadaşlar 1689114913 teşekkürler dostum. artık konu açmaktan utandım da böyle üstte bi başlık görünce ekleyeyim dedim.
  7. S

Öneri 100 TL'ye Steam yaz indirimlerinden ne almalıyım ?

arkadaşlar ben de çok başlık açtım , artık utanıyorum suyunun suyu. küçük bi sepetim var da buraya atsam başlık sahibine ayıp olur mu. tekrar konu açsam foruma ayıp olur mu bilemedim. bi fikir önerisi varsa sevinirim :D
  8. S

Yardım Warzone 2 Muadillerine göre düşük fps

işte oyundan oyuna iş gücüne göre değişebilir. çözünürlük arttırıp denemekten zarar gelmezdi ama silmişsiniz zaten. yani bazen işlemcinin gücünden bağımsız olabiliyor darboğaz. demem o ki işlemciniz güçlü de olabilir kart süper de olmayabilir bazen böyle iş gücü uyumsuzlukları çıkabiliyor...
  9. S

Yardım Warzone 2 Muadillerine göre düşük fps

gpu kullanımını yükseltememenin nedeni cpu darboğazıdır. (kartların modelinden bağımsız , ki zaten güncel gpu ve cpu modellerine hakim değilim.) cpu'n gpu'na görev verip gpunun işlemesi gerekir ve bu kadar basit görünen işlerde mesela 1080 p de gpu'n çözünürlük çıkarırken, cpu'nun verdiğini iş...
  10. S

🔥 Steam kuru 25 TL 🔥

2021 de 10 tl olan doların şu an 2.5 katına çıktığının da farkındasın de mi brom , ve aradaki farkın 15 birim para olduğunun . zaten son 2 yıl tüm steam geçmişindeki fiyatlamaya bedel olacak ne yazık ki
  11. S

Yaz İndiriminde Neler Aldınız

harika gözüküyormuş bu oyun , indirimde almaya çalışalım şimdilik pahalı tek oyun için
  12. S

paha biçilemez şeylere cüzdanım yetmez dostum 1688858212 damatın lafı ya , o da bilir bence ne zaman olacağını :ROFLMAO:
  13. S

umarım pişman olmam.
  14. S

Steam sepetime ekleme ( son başlık )

son hali bu , biraz daha indirim bekle ya da bunu da listeye ekle dedikleriniz var mı 1688845385 alıyorum , diyecek bir şeyi olan söylesin ya da sonsuza kadar sussun :D 1688845457 aklım resident evil , cod ve uncharted da kaldı ama neyse bilemedim alsam mı almasam mı
  15. S

Yardım STEAM SATIN ALIM BEKLEMEDE SORUNU

steam destekle iletişim kurmayı deneyebilirsin.
  16. S

babamın kartından oyun alacağım

kardeşim oyun da oynamayıver. yaptığın, yapmasan bile tasavvur ettiğin olay bile başlı başına hırsızlık. Yakışmadı
  17. S

Yardım STEAM SATIN ALIM BEKLEMEDE SORUNU

beklemelisin
  18. S

Öneri Steam Sepetim Nasıl Daha ne eklenebilir

önerileri arasından ayıkla keyfine göre işte :ROFLMAO:
Geri