Arama sonuçları: *

• Users: Ali33
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. A

Monitör karşılaştırması.

Öncelikle herkese merhaba. Yeni bir monitör alacağım ve şuanda 2 model arasında kaldım. 1. monitör, Asus TUF Gaming VG27AQML1A 2. monitör, Asus TUF Gaming VG27AQL1A İkisininde özellikleri aşağı yukarı aynı gibi. Hz farkı ve sRGB DCI p3 farkı var. Benim için görüntü kalitesi her zaman ön planda...
  2. A

1 günde %40-50 fps düşüşü.

Uyku moduna almadım her gece kapatıyorum ama nedense böyle oldu. Umarım bir daha olmaz :)
  3. A

1 günde %40-50 fps düşüşü.

Dün rainbow six siege ve satisfactory oynadım her şey normaldi , rainbow'da 90fps, satisfactory'de 60 fps sabit alıyordum. Bugün oyunlara girdiğimde rainbow'da fps 60'a, satsifactory'de fps 10-20'lere düştüğünü gördüm. Ekran kartımın W değerleri normalde 140larda gezerken 100-110larda olduğunu...
  4. A

Windows defendere erişemiyorum

Herkese merhaba. Windows 11 kullanıyorum. Bilgisayarımı sıfırlayıp uygulamalarımı vs. kurdum. Sonra windows defendere girmeye çalışırken simsiyah bir ekranda kaldı. Sağ tıklayıp koruma güncelleştirmelerini denetle dediğimde ise fotoğraftaki hatayı verdi. Yani şuan defendere hiçbir şekilde...
  5. A

M2 SSD olması gerekenden yavaş çalışıyor

1500ü geçmese iyi olur. Rx5700, ryzen 5 1600x, asus a520m-k, 16 ram
  6. A

Bir çözümü yok yani. Peki hangi markayı önerirsiniz?
  7. A

Öncelikle merhaba. Hikvision E100N 512gb m2 ssd kullanıyorum. Rar'dan klasöre ayıklama yaptığımda veya dosya transferi yaptığımda vs. hız inanılmaz yavaşlıyor. Görev yöntisicinden de baktığımda anlık oalrak 100mb-150mb'a çıkıyor ama çoğunlukla hız 5mb-10mb bazen, kb hızlarına bile düşüyor. Çok...
  8. A

Bilgisayar için oyun tavisyesi

Detroit Become Human bakabilirsin. Sürükleyici bir hikayesi var. Adeta bir dizi izliyormuş gibi.
  9. A

Hogwarts Legacy bulanık görüntü.

Hogwarts legacy'de birçok ayarı değiştirip denemem rağmen görüntü bulanık. Sistemim, rx5700, ryzen 5 1600x, 16gb ram. Hareket bulanıklığını kapatmayı denedim, film greni, alan derinliğini denedim olmadı. FSR 2 kapatıp denedim düzelmedi. Driverlarımı kontrol ettim hepsi güncel. Sorun neyden...
  10. A

Dell laptopumda ram mhz sorunu.

11. A

Dell laptopumda ram mhz sorunu.

Dell g15 5511 laptopumda 8+8 3200mhz ram kullanmama rağmen görev yöneticisinde 2667mhz'de çalıştığı yazıyor. Tahminimce sistemin ram frekans hızı sınırlandırılmış ya da otomatikte ama tamda bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
  12. A

PSU kablosu fark eder mi

Merhaba, 2. el bilgisayar aldım ancak güç kaynağının prize takılan kablo kısmı yoktu. Eski bilgisayarımdakini kullansam bir sorun olur mu? Eski bilgisayarımın güç kaynağı 200w, şimdi ki 500w.
  13. A

Dell marka laptop SSD seçimi

:D tamamdır çok teşekkür ederim.
  14. A

Hocam link attınız galiba ama gelmedi
  15. A

Dell G15 5511 laptopuma SSD almak istiyorum. Teknik servise sorduğumda M2 2230 SSD'lerini takabilirsiniz diyor. İnternette SSD bakarken 2230 diye bir bilgi göremedim. Buna uygun hangi SSD'leri takabilirim?
  16. A

Geforce Now ile Gamepass oyunları oynanabiliyor mu?

Ben araştırdım ama göremedim. Bununla ilgili bir kaynak var mı?
  17. A

Geforce Now ile Gamepass oyunları oynanabiliyor mu?

Hem Gamepass, hem de Geforce Now’da bulunan oyunları Geforce Now ile oynayabilir miyim? Steam veya Epic Games gibi bağlayabilir ya da farklı bir yöntem yapabiliyor muyuz?
Geri