Arama sonuçları: *

• Users: mercann
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. M

5k Güncel Moni̇tör Öneri̇si̇

daha kucuk bir ilde oturuyorum hocam 3700’e almistim
  2. M

siz boyle bir surec gecirdiniz mi hocam daha once deneyiminiz mevcut mu biraz detaylandirmanizi rica edecegim.. soyle de bir durum var yerine alacagim monitor ilk baktigimda 4300tlydi bu surecte 5900lere kadar cikti nereden tutsak elimizde kaliyor durum..
  3. M

evet haklisiniz aslinda hocam yalniz bu iade surecinde parasi odenmis bir urun olmasina ragmen, bayram zamani da denk gelince monitor gunlerce bir saticida bir kargoda bir serviste gezdi, bekledi. Kullanamadim bu surec gereksiz yordu ve yipratti. Tek istedigim param karsiligi bir urun ve hizmet...
  4. M

hocam begenmedigimi bir problemi olmadigini ileterek iade etmek istedim hatta saticiyla telefonda birebir konusup paylastim durumu. Samsung’dan problemsiz yaniti gelme mubabbeti trendyolun acigini kapatmak icin samsungun yonlendirmesiydi. Trendyol’un acigi bu 14 gun cayma hakkimiza ragmen kutuyu...
  5. M

haklisiniz hocam arastirmamanin cezasini aldik boylesi kismetmis
  6. M

MEKANİK KLAVYE ÖNERİSİ

.
  7. M

MEKANİK KLAVYE ÖNERİSİ

hocam hala satıyor musun?
  8. M

1K Mekanik Klavye Önerisi Güncel 07.07.23

Merhaba arkadaşlar switch renklerine çok hakim değilim.. Uzun ömürlü belirli bir kalitede olan mekanik klavye arıyorum.. Bu konuda bilgisi deneyimi olan arkadaşlarımın tavsiyelerine başvuruyorum. Bütçe 1K Renk: Beyaz olursa güzel olur ama çok önemli değil Kullanım amacı: daha çok gaming ve...
  9. M

İlgilenen arkadaşlara teşekkür ediyorum. Şöyle bir durum güncellemesi paylaşayım.. Samsung Odyssey G3 modelini satın almıştım. (çok fazla araştırma yapmadan) inanılmaz ghosting ve black smearing mevcut bu nedenle iade sürecindeydim fakat olumsuz sonuçlandı trendyol müşterisini mağdur bıraktığı...
  10. M

Merhaba arkadaşlar konu'da da belirttiğim gibi deneyimli ve bilgili arkadaşların tavsiyesine başvuruyorum. İPS panel olacak 144 veya 165hz olabilir 24inç olacak fiyat maksimum 5k
Geri