Arama sonuçları: *

• Users: Quaresma17
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. Quaresma17

Kulaklık Önerisi 5-10 K Arası

onceden de razer barracuda ile dgm 20 kombosu yapmistim o da guzel oluyor/ kulakustu alacaksan kablosuz + mikrofon kombosu super oluyor gercekten tavsiye ederim
  2. Quaresma17

Kulaklık Önerisi 5-10 K Arası

ben iem + maono dgm 20 kullaniyorum tavsiye ederim maliyeti 5k tuttu
  3. Quaresma17

🔥İndirim Ocypus Delta A62 Dijital Ekranlı Kule Tipi Soğutucu 1.499 TL Siyah/Beyaz

beyler ben aylardır takıpteyım aylaredır fıyatı 1699tl ıdı 200 tl ıcın yangın cıkarmayın daha da duser
  4. Quaresma17

🔥İndirim Philips Evnia 23.8 180hz Monitör 4099tl

alınır mı degıl kacırma ben de beyazı mevcut cok ıyı
  5. Quaresma17

🔥İndirim Philips Evnia 23.8 180hz Monitör 4099tl

usta bu yaklasık 1 yıldır falan itopyada 4kya fiyatta satılıyor
  6. Quaresma17

🔥İndirim Gıgabyte X870e Aero X3d Wood Wıfı7 Am5 AMD Ddr5 Anakart 18990dip

bu anakart bu kasa efsane olur. https://www.sinerji.gen.tr/lian-li-lancool-217-beyaz-tempered-glass-usb-30-e-atx-mid-tower-kasa-p-55943
  7. Quaresma17

❌İndirim Bitti! Amd Ryzen 7 9700x Tray - 11.849 Tl 6/9 Taksit

bunda dahılı grafık bırımı var değil mi
  8. Quaresma17

Yardım Steam Pubg Ani Fps Düşüşü ve Droplar

vatanda dustu mu o fiyata 32gb
  9. Quaresma17

forumda ram indirimi paylasilmis bakin derim https://forum.donanimarsivi.com/konu/agi-16gb-6000mhz-cl30-ddr5-rgb-ram-9820tl.1231256/
  10. Quaresma17

en iyisi guncelleme gelene kadar sabretmek ama cok merak ettim acaba sadece rtx serilerinde mi problem oldu
  11. Quaresma17

Yardım Bütün Oyunlar Çöküyor ve Cs2 Siyah Ekrandan Masaüstüne Gidip Gidip Duruyor

ben 2 gun once tum testlerimi yapmistim zaten donanimim stabil calisiyordu bence satmadan once ilk olarak driver eski surum kurup deneyin olmazsa windows repair yapin derim
  12. Quaresma17

musait bi zamaninda sen de deneyip bilgi paylasir misin rica etsem
  13. Quaresma17

Yardım Bütün Oyunlar Çöküyor ve Cs2 Siyah Ekrandan Masaüstüne Gidip Gidip Duruyor

son gunlerde benzer seyler yasadim ozellikle pubg de ve witcher da fps drop yedim acaba nvidia surucusuyle mi alakali kafami cok kurcaladi. veya windows 11in son surumuyle mi alakali
  14. Quaresma17

acaba ddr4 kanadinda gtx 1000 serisi veya rtx 2000 3000 serisinde benzer durumu yasayanlar var midir 1779648808 evet
  15. Quaresma17

hizli geribildirim icin tesekkur ederim biraz chatgpt ile sohbet ettim aldigin en dusuk fps civarlarinda bi sabitleme yapinca biraz daha takilmalarin onune geciliyor. 144hz de 143 fps e kitledim fena olmadi denetim masasi ayarlari verdi su anlik oynanabilir gibi oldu. bir de map kaplamasi mi...
  16. Quaresma17

Öneri Samsungdan iPhone 8'e Geçilir mi?

daha gecenlerde ip6s kullaniyordum cok kullanisliydi ip8 cok daha iyidir 64gb yeterlidir diye dusunuyorum. bende ip8 alacaktim ama ip11e yukselttim arastirmistim baya tavsiye ederim.
  17. Quaresma17

oyuna gelen son map secme guncellemesınden sonra ortalama 300 400 fps alıp yag gıbı akıcı oynarken bı anda ekran kartım az watt cekmeye baslıyor ve fps droplar yasıyorum. ekran kartım ve psum furmark testlerınde normal ve stabıl watt cekıyor tam yuke bınıyor. a++ oyunlarda da oyle sorunsuz...
  18. Quaresma17

Bu Zamanda DDR 4 Sistem Toplanırmı??

ilanıma bakabilirsin
  19. Quaresma17

🔥İndirim Palermo F.c. 24/25 Sezonu Iç Saha Forması

halısaha da akardı
Geri