Arama sonuçları: *

1. Y

FC 25 CLUBS MODU DAVET

Herkese Merhaba FC 25 Clubs Modunu Oynuyoruz Müsaitsek Her Akşam Giriyoruz Whatsapp Grubumuz Var Toplam 4 Kişiyiz Gelmek İsteyenler Bu Gönderinin Altına Yazabilir Orta Saha Ve Defans Olursa Çok Daha İyi Olur Amaç Eğlenmek , Sohbet Muhabbet… NOT = PS4 Veya Eski Nesil Xbox Konsolda Oynuyorsanız...
  2. Y

Yardım KABLONET MI TURKNET MI YARDIM

Vazgeçtim Zaten Turk Telekoma Geçeceğim
  3. Y

Maalesef turksat’ın altyapisi yokmus evimde siteden yanlis bilgi verdiler millenicom yada turk telekoma gecmeyi düşünüyorum millenicoma daha yakinim gibi ikisde 1000/50 veriyor 1733757474 Hali hazirda turknet kullaniyorum zaten ama 1000 mbps yol burda o yüzden iptal ettim 1000 mbps’a gececegim...
  4. Y

Türknet mi Kablonet mi?

Turksat kablonet desteklemiyormuş zaten sitede bana yanlis bilgi verdiler millenicom yada türk telekoma geçmeyi düşünüyorum millenicoma daha yakınım gibi
  5. Y

Türknet mi Kablonet mi?

Bana mi yazdın bilmiyorum ama altyapim turk telekom ftth turknet gigafiber maalesef burada yok en iyi download upload hizini kablonet veriyor 1000/125 hali hazirda 100/20 turknet kullaniyorum 1000mbps gecmeyi dusunuyorum kablonet ping vs sorun yasar miyim diye korkuyorum ama sanirim yasamam gibi...
  6. Y

Türknet mi Kablonet mi?

O farktan bir şey olmaz valla kablonete geçeceğim ya 1000 mbps her iss veriyor ama 125 uploadı bir tek Kablonet veriyor insallah ping sorunum olmaz
  7. Y

Türknet mi Kablonet mi?

İyi modem hocam wifi 6 destekliyor evet dediğin ayar yok maalesef ama kablonet modemlerden en iyisi sanırım zte modemi 1733737367 Hocam türk telekom ftth altyapısı var turknette hiçbir sıkıntı yaşamıyorum fifada 30 35 arası ms alıyorum oyunlar sıkıntısız bir şekilde oynanılıyor kablonete...
  8. Y

Türknet mi Kablonet mi?

Önemli değil reis çok yardımcı oldun eyvallah playstation kullanıyorum turknet internetinde hiçbir sorun yaşamıyorum 100/20 internetim var ping vs iyi düzeyde eafc 25 oyununda 30 35 arası ms var herhangi bir gecikme olmuyor altyapım türk telekom kablonet’e gecince sorun yasar miyim diye...
  9. Y

Hocam bende kablonete gecmeyi dusunuyorum hala memnun musunuz ?
  10. Y

PlayStation 5'de Normalden az internet almak

Cozebildin mi sorununu hocam ne yaptin ?
  11. Y

Türknet mi Kablonet mi?

Hocam hala memnun musunuz bende kablonete geçmeyi düşünüyordum ping degerleriniz nasil ? Oyun oynayan birisiyim o yuzden ping vs cok onemli benim icin
  12. Y

Yardım Siz olsanız hangisini tercih edersiniz? 1000mbps v 100mbps

Reis naptın bende ayni durumdayım cevap verirsen cok memnun olurum tesekkurler
  13. Y

Ev İnterneti Önerisi

Merhaba herkese iyi akşamlar şu an TurkNet 100 Mbps internetini kullanıyorum son zamanlarda sorun yaşıyorum. İnternetim ara ara çok yavaşlıyor Millenicom internetini kullanan var mıdır memnun musunuz? Altyapımı sorguladığımda 1000 Mbps destekliyor diyor Millenicom'a geçmeyi düşünüyorum şimdiden...
  14. Y

Yardım 10-11 K Bütçem var 2k ekran önerisi

Hocam Ne Yaptınız ? Bende Bu Monitörü Almayı Düşünüyorum
Geri