Arama sonuçları: *

• Users: AKRO_
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. A

Oyun yapıyorum ama sorularım var

konu çok eski ama yinede merak etdim ne oyunu acaba?
  2. A

oyun yapmak icin ekip kuruyorum.

%10 ne kardes hic olmazsa 50 50 olsun ucretsiz ama oyun tutarsa para odenir
  3. A

Yardım Monitör kolu masaya iz yapıyor. Nasıl önlem alabilirim

hocam 1000tlye falan manitor icin altliklar var mousepad gibi onlardan ala bilirsin
  4. A

oyun yapmak icin ekip kuruyorum.

Herkese merhaba, ben akro bir oyun yapiyorum gerilim ve korku icermektedir. ben ue5 oyun motoru ile harita ve diger seyleri yapicam ekipe lazim olanlar ise modellemede anliyan, ses,animasyondan anlayan kisaca 3 kisi lazim umarim dikkatinizi cekerim.
  5. A

Oyun yapiyorum ama nasil destek alicam bilmiyorum

kardes benim yazdigim hikayenin en az 10 saatlik oynama suresi var ne 3 gunu ne 1 milyonu
  6. A

kardes rockstar gibi ekibim olsa 4cu dunya savasi oyunu bile yaparim ama 1 kisiyle atmosferi yaparim map yaparim animasyonu falan nasi yapcam
  7. A

napalim baba gta 5 tarzi oyunmu yapalim ulkede oyun yapan varmiki anca oyun oynarlar yada elestirirler oyun yapmaya gelince korkuya gucumuz yetiyor napalim
  8. A

hocam korku derken kara dedelerle gezmiyoruz, outlast tarzi bir oyun. 1688440223 hocam formum kapana bilir diye linki tam atamiyorum linkin basina https yazarsan sevinirim ://www.youtube.com/watch?v=cF_3K9LcEqA
  9. A

hocam sorunda o zaten sadece map var animasyoncu yok modelci yok sadece actigim forumda belki biri cikar ekip kurmak ister diye boyle bisey yaptim.
  10. A

hocam formum kapana bilir diye linki tam atamiyorum linkin basina https yazarsan sevinirim ://www.youtube.com/watch?v=cF_3K9LcEqA 1688423188 zaten elimden geldigi kadar dedim hocam ben sadece developerim ekip yok yani ne editor var nede animasyon yapicak biri o yuzden sadece yarim saatlik...
  11. A

hocam oyunu ue5 oyun motoruyla tasarliyorum ama modellemeden anlamadigim icin quixelden aliyorum geri kalan herseyi kendim yapiyorum, sonunda tehlikenin ve canavarin ne oldugunu gormek istediyinizi soylediniz ama monsteri yapsam bile animasyona ihtiyacim var ve aklimdaki animasyonu bulamiyorum.
  12. A

hocam sorunun neden oldugunu anlayamadim link atsam formum silinirmi?
  13. A

merhaba, oncelikle neden oldugunu bilmiyorum ama aynisini farkli cihazlardan denememe ragmen ayni sonuc cikiyor yani videoyu izleye biliyorum size ozelden link atdim.
  14. A

Herkese merhaba, ben akro bir oyun yapiyorum gerilim ve korku icermektedir eger destek gorurse oyunu tahmini 3 4 ay icerisinde Steam'de satisa cikarmayi dusunuyorum ama nasıl reklam yapacağımı bilmiyorum YouTube platformunda teaser paylastim linkini de paylasiyorum umarim begenirsizin kisa...
Geri