Arama sonuçları: *

• Users: mustafabeyy
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. mustafabeyy

60 bin tl laptop önerisi

Yılbaşından önce bir laptop almak istiyorum biraz araştırma yaptım gamegaraj slayerın modellerini çok öneren gördüm x7Tye vs baktım ama ilk defa duyduğum için biraz tırstım bu fiyat bandında sizce en iyi seçim ne olur kullanım amacım oyun ve arada yayın açma olacak
  2. mustafabeyy

1. ve 2. döneme göre sınıfta kalma

12
  3. mustafabeyy

1. ve 2. döneme göre sınıfta kalma

ilk dönem mat notum 37.5 ikinci dönemki 67.5 sınıfta kalıyormuyum yoksa geçiyormuyun yardımcı olurmusunuz lütfen
  4. mustafabeyy

mouse önerisi max 250 tl

galax slider 01 öneririm uygulamasıda var
  5. mustafabeyy

Yardım Anker Soundcore Life Dot 3i alınır mı??

Kulaklık bakarken bu kulaklığı buldum aktif gürültü engelleyici özelliği var ve anker sağlam marka olduğu için ilgimi çekti şu anda indirimde sizce almaya değermi veya daha iyi öneriniz varmı
  6. mustafabeyy

Yardım 300 tl bandında mouse mi

galaxın slider 01 modelini öneririm kendi uygulaması var makro ataya biliyiorsun şuan fiyatı 222 tl hepsiburadan yeni hesap kurarsan merhaba75 koduyla 150 tl küsüre alırsın (tarihi görmedim biraz geç olmuş ama)
  7. mustafabeyy

Kasa ve ekran çalışıyor ama ekrana görüntü ve ses gelmiyor

tahmini 8 aylık olan pcmde 1 haftalık tatilden döndükten sonra sorun çıkarmaya başladı masaya hafif vurunca pc birden donuyor tepki vermiyor restart atamıyorum söktak yada arkadan kapatıp açtığımda her şey çalışıyor ama hiçbir ses veya görüntü gelmiyor yardımcı olursanız sevinirim
  8. mustafabeyy

Çözüldü✓ Teknobiyotikten alışveriş yapılır mı?

amazondanmı aldınız yoksa direkt olarak kendi sitelerindenmi
  9. mustafabeyy

aynı sizin dediğiniz gibi problemler yaşayanlar olmuş oyüzden kendi siteleri yerine amazondan aldım en azından beğenmezsem amazondan sorun yaşamadan iade ederim
  10. mustafabeyy

kusura bakmayın forumda yeniyim yanlışıkla böyle açtım
  11. mustafabeyy

Teknobiyotikten ürün almadan önce forumları okumak istedim çoğu kişi ürünün gelmesinden memnun ama iade veya degişim işlemlerinde insaları uğraştırdıklarını veya racon kesermiş gibi davrandıklarını söylüyor ürün alıp iade eden deneyimli birisi varsa yardımcı olabilirse sevinirim
  12. mustafabeyy

Rampage Heromu Corsair Katar Promu Daha iyi

Bu 2 mouseu uyguna buldum fakat karar veremedim bunun yanında Rampage Falcon x Rampage X Space Rampage G27 mouselarını buldum sizce hangisi alınır
Geri