Arama sonuçları: *

• Users: tottiasd
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. T

Xiaomi Mi Box S Kumanda Sorunu

Bazen takilmalar olabiliyor bende de Android de Google TV uygulaması ni kumanda olarak kullanabiliyorsun
  2. T

Türktelekom Fiber Modemini Değiştirme

İnternet saglayicisinin size tahsis ettiği internet mail şifre yani kullanıcı adı parola yi girmeden internete bağlanmaz
  3. T

Türktelekom Fiber Modemini Değiştirme

modemin ara yüzüne girip ayarları yaptınız mı ?
  4. T

İkinci monitör takılma yapiyor

Selam arkadaşlar ikinci ekranım video twitch vb izlerken full ekran a alınca donma yapiyor sebebi ne olabilir acaba ana ekranda bir sorun yok iki ekran da ekran kartına bağlı ana ekran DP ikinci ekran HDMİ ile bağlı acaba ikinci ekrana da DP alsam çözülür mü diye düşündüm de almadan önce size...
  5. T

Hawk fab alınır mı 4.499 TL?

bel desteği çok araya kaçıyor ve sert olumsuz yönleri bunlar ama sert olması kolay defarmasyon u engeller diye düşünüyorum başka bir olumsuz yönü yok
  6. T

Oyuncu masası önerir misiniz?.

çanakkale
  7. T

Yok ben sadelikten yanayım ama istediğin şekilde yapar işini iyi yapan bir yere denk gelirseniz
  8. T

Bende geçen hafta aldım 160 x 80 önce internetten baktım sürekli suntelem vardı mdf ler çok pahalıydı sonra mobilyacıları gezdim orda da 3000 bin e beğendim mdf sonra bir düşüneyim diye çıktım çıkınca küçük sanayi de bir mobilyacıya girdim o 3000 lik olanı anlattım adama tamam yaparız dedi önce...
  9. T

Starfield başlangıçta bir görevde takıldım bakarmısınız

Konsolu açıp setStage 0001638D 50 bunu yazarsan yapmış sayıyor görevi başarımlar devre dışı kalıyormuş bilgin olsun ama başka bir çözümü yok sanırım oyunu sildim tekrar yükledim filan düzelmedi
  10. T

Xbox Series X'le neler yapılabilir?

Titreşim var pc de kullanıyorum xbox hakkında bir bilgim yok malesef
  11. T

3'lü Fan Kiti Önerisi

Bende 2-3 ay önce kasaya extra fan almıştım iki seçenek vardı önümde Biri bu bütçen dahilinde bunu önerebilirim https://www.gelbura.com/id-cooling-xf-12025-argb-trio-4pin-pmw-120mm-kasa-fani-pd-TET17489620789 Ben bunu almıdım ama bütçeni aşıyor...
  12. T

İzledim bir çok kez videolarda güç reaktifi takmadan önce sarımsı renk takınca yeşilimsi oluyor benim oyunda takmadan önce yeşilimsi taktıktan sonra sarımsı oluyor takmadan takıpta bir çok kez denedim olmuyor yine yeni oyun başlattım vb yine aynı
  13. T

geçmiş saveye dönüp başka görevlerden ilerlemeye devam ediyim en iyisi
  14. T

Fotoğraflarda da görüldüğü üzere 3 güç kaynağı da takılı fakat bilgisayara geçince güç kaynağı yok diyor oyun mu bozuk dosyaları doğrulama vb de yaptım ama başka bir şey de gelmiyor aklıma açıkçası
  15. T

Videodakilerin aynısını yaptım diyelim yanlış yaptım doğrularını alınca takılı güç kaynaklarını çıkartabiliyor muyum çıkıyorsa nasıl çıkmıyorsa nasıl doğrularını yapacağım
  16. T

Güç kaynaklarını taktım fakat bilgisayara geçince güç yok diyor extradan ne yapmam lazım youtube de video filan da izledim aynısını yapiyorum yine olmuyor Ana görevleri yapamiyorum ilerleyemediğim için yardımcı olursanız sevinirim
  17. T

8000tl telefon önerisi

7500 e geçen hafta yd redmi note 12 pro 5g aldım memnunum baya 12 ay sonra imei işini düşünürüm şuan kullanabiliyorum
  18. T

Ww2 filmi önerebilir misiniz

alman tarafından gösterilmiyor ama 10 yaşında sinemada izlemiştim o zaman etkilemişti şimdi bilemiyorum ama iyiydi diye hatırlıyorum https://www.imdb.com/title/tt0245562/
  19. T

Çözüldü✓ RX 6700 XT ve Sapphire RX 7700 XT ALINMALI

https://www.asus.com/tr/motherboards-components/graphics-cards/dual/dual-rx6700xt-12g/
  20. T

Çözüldü✓ RX 6700 XT ve Sapphire RX 7700 XT ALINMALI

hayır tüm güncellemeleri geldiği gibi yükledim dediğim gibi soğutması performansı olarak gayet memnunum
Geri