Arama sonuçları: *

• Users: HAmZA004
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. H

240hz monitör DP 1.4 kablo ile 165hzde çalışıyor

Youtubeda oyun ve ekran kartını aratarak alnan fps değerlerine bakabilirsin yazdığın her oyunda 100fps üstü veriyor ultra ayarlarda dlss ile. Senin için yeterlimi o sana kalmışki çoğu hikayeli oyunda sabit 60 bile fazlasıyla yeterli gelir
  2. H

hocam galiba 8bitde maksimum 200 destekliyor ekran kartım özel çözünürlük ayarladığım zaman 165 üstüne çıktığı an kendisi otomatik 8 bite düşürüyor zaten. sorun ekran kartındaysa benim için problem yok.
  3. H

hocam tuhaf bi şekilde 200e kadar izin verdi ama 200 üstünde hata verip oluşturmuyor windows ayarlarına 200 hz geldi
  4. H

tüm çözünürlüklerde 165 hz veriyor
  5. H

Başlıkta belirttiğim gibi yeni aldığım R25f-30 240(+40 OC) monitörümü kurdum bilgisayarı açtığım gibi 165hze ayarlı olarak geldi hem kendi uygulamasında hem windows ayarlarda en yüksek 165hz gözüküyor. OC yaparak 280hz yapmayı denedim fakat OC açık gözükmesine rağmen ayarlarda hala 165 hz...
  6. H

165hz IPS vs 240hz VA hangisi tercih edilmeli

Galiba dediğim gibi yapıcam bi arkadaşın IPS ekranıyla karşılaştırır ona göre karar veririm teşekkürler yardımlarınız için
  7. H

anladığım kadarıyla siyah renkten feda edip daha canlı renkler elde ediyoruz IPS panelde üstüne ghosting sorunuda azalıyor. Attığım va monitörün renklerinin yeterince canlı olduğunu yazmışlar yorumlarda test amaçlı VA olanı sipariş edip ghosting veya düşük parlaklık varsa iade etme işi...
  8. H

6bine kadar çıkabilirim 1737896797 bende bu konuyu merak ediyorum IPS çok deneyimlemediğim için o kadar hz farkına değecek kadar güzelmi emin değilim şu zamana kadar iyi kalite olmasada va panel kullandım bi sorun yaşamadım
  9. H

Başlıkta belirttiğim gibi lenovo legion R25F-30 (5000TL) ve R25ı-30(5500TL) arasında kaldım genelde youtubeda takılıp ara sıra film izliyorum, lol ve 1.6 oynuyorum bu oyunlarda fps sıkıntım yok 240hz olanı karşılar sistemim. en fazla 144hz deneyimledim şimdiye kadar. IPS ve VA farkını anlayacak...
  10. H

Sistem söküp takma sonrası ekran kartı görüntü vermiyor

anakartımda onboard yok ama sorunun ekran kartında olduğu kesin zaten çünkü şuan eski ekran kartım sayesinde bilgisayardan yazıyorum.
  11. H

Sistem söküp takma sonrası ekran kartı görüntü vermiyor

Sistemimi başka bir kasaya geçirmek için anakartı yerinden söktüm. Sonrasında yeni cpu fanını takmak için işlemciyi çıkarırken eski termal macunlar soketlere kaçtı. bende tabi hemen temizlemeye başladım termal macun temizleyiciyle temizledim. 1-2 gün uğraştım en ufak macunu bile temizledim ama...
  12. H

Masaüstüme kendi kendine inen nxt uzantılı dosya

Sanırsam valorant dosyasıymış .Normalde oyun açıldığında yüklenip kapandığında siliniyormuş kendi kendine. Fakat bir hatadan dolayı silinmiyormuş. Bendede hem valorant hem blustacks var ama galiba valorant dosyası çünkü 1 aydır girmiyorum oyuna ve bu dosya hiç karşıma çıkmadı
  13. H

Rx 570'li Sistem yükseltme için Anakart önerisi

Sağolun valla çok yardımcı oldunuz. Teşekkür ederim
  14. H

Galiba B450M K da karar kıldım dediğiniz gibi orta seviye sistem için yüksek bir anakarta gerek yok. n11'e baktığımda kargoda hafif ezilmeler var diyorlar. Farklı satıcıdan değilde direkt Gigabyte'dan almam daha iyi olur sanırım 70tl fazla verip . Sağolun yardımlarınız için...
  15. H

Hocam s2h'a baktığımda bilindik sitelerde satışta göremedim https://pcpartpicker.com/ şu siteden baktığımda...
  16. H

Sistemimi para biriktirip bir anda yükseltecektim fakat birisinden hediye ekran kartı ve işlemci geldi .Ekran kartı anakarta uyumlu fakat işlemci am4 olduğu için uymuyor sanırsam mecburen anakartı değişmem gerek fakat işlemci ve ramlerin hızı ile uyumlu olması gerekiyormuş galiba. Tam olarak...
  17. H

zaten farkettiysen dosyalar hemen hemen aynı saatlerde inmişler. Ben o saatlerde pc'de bile değildim
  18. H

Kanka onu bende anladım ama sonuçta herhangi biyerden dosya iniyor benden habersiz sıkıntılı değilmi.
  19. H

2 gündür masaüstümde rastgele 2 dosya belirdi. Belkide 1 aydır herhangi bir şey indirmedim. Fakat dün sabah kaspersky'ı sildim belkide onunla alakalıdır. Acaba bu dosyanın nereden indiğini veya hangi uygulamanın indirdiğini bulabilirmiyim?
  20. H

FX 6300 R9 290 sistem için yükseltme önerisi

Teşekkür ederim. Son olarak bişey daha soracağım. Benim şuanki ramlere baktım 800 mHz olarak çalışıyorlar. Yeni alacağım ramler büyük ihtimal bunlardan yüksek olur bunlar ile birlikte kullanabilirmiyim. Bunun için ayrı konu açmak istemedim Şimdiden teşekkürler
Geri