Arama sonuçları: *

1. E

Sistemim kasıyor sebebi ne olabilir

Cümleten selamun aleyküm öncelikle, fena sayılmayacak bir masaüstü sistemim var özellikleri- amd ryzen 5 5500 nvidia gtx 1660ti super 16gb ram 240 hz monitör Bu sistemle valorantta 160-230 fps arası alıyorum 1 ay öncesine kadar böyle bir problemim yoktu fakat son zamanlarda inanılmaz bir kasma...
  2. E

Bu sistem 17.000 eder mi

ekran kartı mı kötü hocam yoksa işlemcisi mi ?
  3. E

Bu sistem 17.000 eder mi

peki sistemin ekran kartı mı kötü yoksa işlemcisi mi ? ekran kartını yükseltmek mantıklı olur mu
  4. E

Bu sistem 17.000 eder mi

toplamayı düşünmüyorum hocam ama ortalama kaça toplanır 0 ı bilmem lazım o yüzden
  5. E

Bu sistem 17.000 eder mi

bu sistemi 0 toplamaya kalksak kaça toplarız peki hocam
  6. E

Bu sistem 17.000 eder mi

Arkadaşlar merhaba. 2. el sistem alacağım bu sistem sizce 17.000 tl eder mi etmezse değeri nedir? nvidia gtx 1660 super Ryzen 5 5500 3.6ghz 16 gb ram 256gb ssd ms-7c51 anakart şimdiden teşekkürler
  7. E

gamer kasa ve monitör önerisi

doslar merhaba, valorant için 360 fps üstü verebilecek hazır kasa ve 360 hz monitör önerilerinizi bekliyorum bütçem 40.000. şimdiden teşekkürler
  8. E

Gamer laptop önerisi

Arkadaşlar selamun aleyküm, valorant için düşük ayarlarda minimum 400 fps verecek gamer laptop ve 360 hz monitör önerileriniz var mıdır ekonomik bir ikili olursa iyi olur
  9. E

Hazır sistem önerisi bütçe 35 k

Ortalama kaç fps görürüm valorantta yüksek ayarlarda ? 1725887586 Ve bu ekran kartı bana kaç yıl dayanır iyi kullanırsam
  10. E

Hazır sistem önerisi bütçe 35 k

Arkadaşlar merhaba valorant ve lol için sistem önerisi rica edeceğim ve sizce bu oyunları oynamak için 35 k lık bir sistem abartı mı olur?
  11. E

Bilgisayar ilk alındığında yapılması gerekenler neler

Arkadaşlar merhaba hazır sistem aldım ve elime ulaştı fakat bilgisayarı ilk açınca ne ayarlamalar yapmam gerektiğini bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim
  12. E

Soğutucuyu doğru takabilmiş miyim

Hocam bide kasanın dışında ek olarak bu kablolar geldi bu kablolar yedek mi yoksa kullanmam gereken bir yer mi var
  13. E

Ekran kartını takarken kasadaki bu soketlere bağlamam gerekiyor değil mi yanlış yapmamışım ? Bir de işlemci ve gpu num ortalama sıcaklıkları kaç olması gerekiyor test ederken
  14. E

Arkadaşlar merhaba, işlemci soğutucusunu doğru takabilmiş miyim? Ve takarken işlemciye zarar vermiş olma ihtimalim var mıdır
  15. E

Soğutucu montajı yapamadım

Arkadaşlar merhaba se214xt model işlemci soğutucum var fakat montajını nasıl denersem deniyim yapamadım yardımcı olabilecek var mı
  16. E

Sinerji Bilgisayar Ekran Kartı Montajı Nasıl Yapılır?

Şu soğutucuyu çıkartıp kendi soğutucumu takıcam ama vidayı o kadar sıkı yapmışlar ki vida çıkmıyor zorluyorum ben de ama bi işe yaramıyor çok sinir oldum nasıl çıkartıcsm ben bunu
  17. E

Sinerji Bilgisayar Ekran Kartı Montajı Nasıl Yapılır?

Arkadaşlar merhaba, sineji titan bilgisayarım geldi fakat ekran kartım takılı değil Bana bu konuda yardımcı olabilecek var mı
  18. E

Bilgisayar Montajı Nasıl Yapılır?

Arkadaşlar merhaba kasa geldi fakat ekran kartı ve işlemci soğutucu takılı değil bunları nasıl takacağım bilgi verir misiniz 1689584536 Bir de bu kablolar geldi yanında. Bunları kullanacak mıyım yoksa yedek kablo mu bunlar
  19. E

Alacağım sisteme bu monitör uygun mu

Hocam sipariş ettim bile ürünün altına gelen yorumların hepsi olumluydu ona güvenerek aldım bi tık umarım pişman olmam 1689146662 Aldım hocam ben o monitörü
  20. E

Alacağım sisteme bu monitör uygun mu

Işık sızması çok etkiler mi hocam valorant oynarken o ne oluyor hocam sipariş verdim bile ne bakımdan kötü 1689097718 Görüntüde herhangi bi sıkıntı yaşatır mı
Geri