arkadaşlar usb belleğimi exFAT yapıp ps sitesinden son güncellemeyi indirip flash belleğime attım ve ps4e taktım sorun çözüldü lakin içinde yüklü olan her şey gitti hesaplar, oyunlar, fotoğraf, vb
arkadaşlar ps4ü mü laptopa bağladım ondan sonra çıkarıp televizyona bağlamak istedim ama bu şekilde bir hata verdi çözümü nedir ?? ve ya içindeki oyunlarım silindi mi ?
merhaba değerli donanım arşivi üyeleri
biliyorum rampage kronik sorunlu ama
Rampage Smx-r85 Gentle 6400Dpi
bu mouseyi görünüş açısından güzel buluyorum önerebileceğiniz güzel ürünler varmı ? biliyorum bütçem biraz düşük malum yapacak bir şey yok F/P ürün arıyorum <3
hocam steamden yüklediğim 4 oyun var fotoğraftada görüldüğü üzere bunlarda 30 gb ediyor geri kalan 16 gb da steamin kapladığı alansa okey ama ben steami 150 mb bir uygulama olarak biliyorum
burda hem oyunlarım ayrı gb kaplıyor hemde steam ayrı gb kaplıyor steamde yüklü olan oyunlarım fotoğrafta görüldüğü gibi ama neden steam 46 gb yer kaplıyor ve nasıl silebilirim teşekkürler:giggle: (bu arada gmodumda yüklü mod yok)
merhaba brawlhallayı açarken siyah ekranla karşılaşıyorum ne yaparsam yapayım düzelmiyor dosyaların bütünlüğünü doğruladım silip tekrar yükledim olmuyor bilen birisi yazarsa sevinirim iyi günler