Arama sonuçları: *

• Users: onurdeniz34
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. O

2 yıllık üniversite için şehir dışında okumaya değer mi?

Merhaba biliyorsunuz ki yks sonuçları açıklandı ve istemediğim bir sonuç geldi. İlk yksye girişim ve inşaat mühendisliği istiyordum fakat genel olarak İnşaat mühendisliğine sıralamam yetmiyor. Bende inşaat teknolojisi okuyup dgs ile inşaat mühendisliğine geçmeyi düşünüyorum. Şehir dışını tercih...
  2. O

Discord haberim olmadan 211tl para çekmiş.

boost yapmadım hiç bir yere sms falanda gelmedi telefonuma habersiz çekmiş.
  3. O

Discord haberim olmadan 211tl para çekmiş.

17.02.2024 tarihinde Discord tarafından banka hesabımdan 211tl'lik bir para çekildiğini öğrendim fakat ne için çekildiği hakkında bir bilgim yok. Discord Nitro aboneliği için çekildiğini sandım ama nitro değil. Paranın iadesi için talep oluşturdum 1 gün geçti ne zaman dönüş yaparlar acaba?
  4. O

Netspeed davet kodu olan var mı?

Merhaba Netspeed’e abone olacağım davet kodu ile indirim oluyormus davet kodu olan varsa verebilir mi? Şimdiden teşekkürler.
  5. O

Muhabbet Kuşu Gaga Sorunu

Merhaba 2 hafta önce 35 günlük bir erkek muhabbet kuşu aldım. Aslında kuşum bana alışıyordu her şey iyi gidiyordu ama 2 3 gündür benden korkuyor ve kafesini kemiriyor gaga taşı var ama kafesi kemiriyor. Gagasına baktığımda gagası çok pürüzlü gözüküyordu acaba sorunu nasıl çözerim?
Geri