Arama sonuçları: *

• Users: Hyhnos
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. H

Bilgisayar Sistemi Yükseltme Önerileri

Tamamdır eyvallah herkese.
  2. H

2. el parça almayı genel olarak çok sevmiyorum. İşlemcide de oyun için genelde amd öneriyolar amd için bir fikrin var mı? 1769342640 Ram şu an almak mantıklı olur mu? Performansta zaten sıkıntı olduğunu hissediyorum normal mi bilmiyorum ama cs de düşük ayarlar maks 220-240 fps veriyor.
  3. H

Merhaba sistemi biraz geliştirmek istiyorum ama çok fikrim yok. Parçalar: - Intel Core i5-12400F 2.5GHz 18MB Önbellek 6 Çekirdek 1700 10nm - ASUS PRIME B660M-K - ASUS Dual GeForce RTX 4070 OC 12GB GDDR6X 192 Bit - ADATA XPG Spectrix D41 TUF RGB 8GB (1x8GB) DDR4 3200 MHz CL16 Ram - ASUS TUF...
  4. H

Şarjı Uzun Gidecek Laptop Önerisi

50K civarı.
  5. H

Şarjı Uzun Gidecek Laptop Önerisi

Okul için kullanacağım, şarj süresi uzun olması lazım. Macbooklar kadar gidemezler ama öyle bir şey bakıyorum. Windows daha rahat olduğu için mac istemedim.
  6. H

10 Bin TL Bütçe ile 27 İnç IPS Monitör Önerisi

10 bin tl bütçem var 24 inç monitörüm var onu 2. ekran olarak kullanacağım o yüzden 27 inç istiyorum. IPS panel ve pivot önerebilirseniz sevinirim.
  7. H

Kablosuz Kulaklık Önerisi

Cloud 2 wireless düşündüm ama farklı bir fikri olan varsa önerilerinizi beklerim. Bütçe maks 4500.
  8. H

Diş Hekimliği Tercihi Hakkında Sorularım Var

Linkedinden ara isimlerinden instagramlarını bul yaz daha rahat olur.
  9. H

Akdeniz Üniversitesi EE Mühendisliği hakkında sorum var

Linkedinden okulu bölümü arat mezunları veya okuyanları bulursun illaki onlara instadan yaz yardımcı olurlar.
  10. H

Yardım Bilgisayarı Fişten Çekip Durdum Zarar Vermiş Midir

O senin yaratıcılığına kalmış at bir çantaya pcyi git işim var falan dersin.
  11. H

Yardım Bilgisayarı Fişten Çekip Durdum Zarar Vermiş Midir

Çok tavsiye etmem normalde ama götür yakındaki bi bilgisayarcıya durumu anlat onlarda bi baksın ne kaybedersin.
  12. H

Havacılık Bölümleri Hakkında Yardım

Bir tane linkedin profili aç ve istediğin üniversite o bölümde okuyan insanları araştır veya direkt o bölümde okumuş insanları araştır. İnstagramdan falan bulup yazabilirsin çoğu yardımcı olur linkedinden yazmak biraz zor çözemedim.
  13. H

telefonum denize girdi

Bildiğim kadarıyla su geçirmez telefonlar bile deniz suyuna garanti vermiyor. Ama bi sıkıntı yoksa devam.
  14. H

Rainbow six siege alınır mı

Kişiye göre değişir ama keyifli oyun.
  15. H

Oyun baya sarıyor bu arada çözdükten sonra hele arkadaşlarınla girsen gerçi her oyun öyle ama öyle ekstra daha iyi oluyor.
  16. H

Buranın sistem nasıl işliyor kodla ubisofttan mı yapıyosun ?
  17. H

Arçelik Hava Soğutucu nasıldır?

https://www.arcelik.com.tr/hava-sogutucu/arcelik-ac-6030-hava-sogutucu Arkadaşlar ürün bu acaba vantilatör almak daha mı mantıklıdır çünkü bunun su buz koyma olayı olduğu için ne kadar süre gidiyordur bilmiyorum bulamadım. Bilgisi olan kullanan biri varsa yardımcı olabilir mi?
  18. H

Düzgün mouse Kullandıklarınızı önerin.

Razer Deathadder V2 Pro
  19. H

CS:GOda maça girmeden hile açınca ban yenir mi?

Yiyebilirsin bence sil pcden hileyi , envanteri riske atmaya değmez.
  20. H

çözüldüü

Paradan dolayı bekliyorsan ona bir şey diyemem ama araştırıcam diye bekliyosan elini çabuk tut bilemeyiz yarın bile zam gelebilir.
Geri