Arama sonuçları: *

• Users: zeydus
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. zeydus

❌İndirim Bitti! Claw's Tactical Combat Gamepad | 1200₺ (3 taksit)

Aldım 100tl lakin yine olmuyor 1600den 1500e düşüyor max
  2. zeydus

Yok hocam düşmüyor anlamadım ben 1560tlde kalıyor
  3. zeydus

1200tlye düşmüyor hocam ?
  4. zeydus

Çözüldü✓ Mchose x9 kulaklık ped önerisi

Yusuf hocam iyi akşamlar. Beyaz modelinden memnun musunuz acaba üst taraflar sararma kirlenme yaptı mı ? sırf kir tutar diye beyaz alamıyorum da yardımcı olur musunuz kulaklık deneyimleriniz nasıl
  5. zeydus

HyperX Cloud III S kulaklık alınır mı?

Öncelikle teşekkür ederim hocam cevapladığınız için .Peki sizin özellikle önerdiğiniz bir kulaklık var mı x9 mu alayım direkt max 5 civarında verebilirim
  6. zeydus

HyperX Cloud III S kulaklık alınır mı?

hocam merhaba iyi akşamlar yardımcı olursanız çok sevinirim. MCHOSE X9 ile cloud ııı s modeli arasında kaldım ben. Alacağım kulaklık ergonomik ve sağlam olsun, uzun süre idare etsin istiyorum. Genelde FPS oynuyorum, bazen hikayeli; müzik/film/dizi işini çoğunlukla 2+1 ses sistemiyle yapıyorum...
  7. zeydus

HyperX Cloud III vs SS Nova 5

hocam az önce forumda MCHOSE X9 kullandığınızı cloud ııı s'ise arada taktığınızı okudum da acaba hangi kulaklığı almalıyım sizce. Bu iki kulaklıkta deneyimleriniz nasıl oldu aradaki fiyat farkını vermeye değer mi ne önerirsiniz
  8. zeydus

tamamdır hocam peki HyperX bedava Kumaş ped veriyor demişsiniz nasıl alabilirim hangi satıcıdan sipariş vermem gerekir
  9. zeydus

Anladım hocam o zaman şöyle ben de yeni kulaklık alacağım da ergonomik ve sağlam olsun, uzun süre idare etsin istiyorum. Genelde FPS oynuyorum, bazen hikayeli; müzik/film/dizi işini çoğunlukla 2+1 ses sistemiyle yapıyorum. Sence hangisi daha mantıklı?
  10. zeydus

ben de aynı seçenekler arasında kaldım cloud ııı s mi yoksa razer v3 hyperspeed mi mchose v9 pro da varmış galiba iyi deniliyor
  11. zeydus

Razer Blackshark V3X hyperspeed mi Cloud 3S wireless mı?

hangisini aldınız hocam
  12. zeydus

Hawk Future vs Exvega Andromeda 2025

cevapladığınız için teşekkür ederim hocam ayak destek aparatlı mı modeliniz
  13. zeydus

Hocam cevap verdiğiniz için teşekkür ederim.Bir kaç sorum olacak size cevaplarsanız sevinirim. Boyunuz kilonuz kaç acaba? bir de gıcırtı gibi bir durum söz konusu mu sizin kullandığınız modelde ayak uzatma aparatı var mı ek olarak onu almaya değer mi
  14. zeydus

Selamlar arkadaşlar, Yeni bir oyuncu koltuğu almayı planlıyorum ve iki üst segment model arasında çok kararsız kaldım. İşim gereği günün en az 4-5 saatini bilgisayar başında ders planlama, veri analizi ve akşamları da oyun oynayarak geçiriyorum. Boy/kilo oranım standart, ancak uzun kullanımda...
  15. zeydus

Maksimum 5.000 TL Bütçeyle Kulaklık Önerisi (Ses Kasma ve İyi Mikrofon Odaklı)

Selamlar, Maksimum 6.000 TL bütçem var ve yeni bir oyuncu kulaklığı arıyorum. Önceliklerim şunlar: Ses Kasma: Özellikle rekabetçi oyunlarda ayak seslerini ve yönleri çok net duyabilmem gerekiyor. Mikrofon ve Ses Kalitesi: Karşı tarafa sesimin olabildiğince net ve doğal gitmesi önemli. Genel...
  16. zeydus

[Tavsiye] B550 Anakart ve R5 5600X Sistem İçin 1TB M.2 SSD Önerisi

eyvallah hocam çok teşekkür ederim.
  17. zeydus

[Tavsiye] B550 Anakart ve R5 5600X Sistem İçin 1TB M.2 SSD Önerisi

Merhabalar arkadaşlar, 2023 Temmuz ayında topladığım oyun sistemim için bir depolama takviyesi yapmayı planlıyorum. Mevcut 500GB SSD artık oyun boyutlarına yetmediği için sistemi rahatlatacak, kronik sorunu olmayan sağlam bir M.2 SSD arayışındayım. Anakartım B550 olduğu için PCIe 4.0 (Gen4)...
  18. zeydus

Yeni sistem aldım bu sisteme uygun bir monitör önerir misiniz

arkadaşlar 2 gün önce pckolikten 6800xt ekran kartına sahip , amd 5 5600x işlemcisi olan bir sistem aldım. Monitör olarak çok kararsız kaldım IPS panel almayı düşünüyorum lakin hz noktasında nasıl bir tercih yapmalıyım bilmiyorum. İnç olarak ise 23den büyük bir şey istiyorum. Acaba yardımcı olur...
Geri