Arama sonuçları: *

• Users: krasnodar1
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. K

Oyunlarda CPU Hızım1.60'a sabitleniyor.

Bunu daha önce görmüştüm. ThrootleStop programının herhangi bir zararı olur mu?
  2. K

Sıcaklıklar normal o kadar yüksek değil ve eskiden böyle bir şey yapmıyordu yeni olan bir şey, Peki öyle bi kısıtlandırma varsa nasıl kapatabilirim?
  3. K

Merhabalar, CPU Hızım oyunlarda 3.60 3.70 i bulurken bazen 2 3 dakika boyunca hız 1.60 a sabitleniyor ve FPS'im 70 80 e kadar düşüyor sonra ise kendi kendine tekrardan 3.60 civarlarına çıkıyor ve FPS tekrardan 250 300 seviyelerine ulaşıyor. Güç seçeneklerinde yüksek performans kullanıyorum...
  4. K

Yardım CS:GO Ani FPS Drop ve FPS düşmesi

Hocam sorunun kaynağını buldum FPS düştüğü sırada görev yöneticisinden işlemci hızına baktım ve hız 1.60 a sabitlenmişti 2 3 dakika sonra FPS yükseldiğinde kontrol ettim tekrar eskisi gibi 3.60 3.70 seviyelerine gelmişti. Güç seçeneklerinden yüksek performans kullanıyorum.
  5. K

Yardım edebilir misiniz?
  6. K

Denedim sorun hala aynı devam ediyor, başka oyunlarda bir problem yok sadece CS:GO da oluyor. Oyuna büyük güncelleme falanda gelmedi 2 gün öncesine kadar hiç bir şeyi yoktu.
  7. K

Benimkinde durduk yere oluyor bi anda 70 e kadar düştüğü bile oluyor 4 5 dakika sonra eskisi gibi 250-300 FPS Performans veriyor. Oyunda yaptığım şeyle pek alakası yok. Dediğinizi deneyeceğim şimdi.
  8. K

Son bir kaç gündür CS:GO da FPS im 250-300 iken bir anda 80 90 a düşüyor 4 5 dakika sonra düzeliyor aynı zamanda oyunun akıcılığı gidiyor. Bazende FPS Drop giriyor 30 40 saniye boyunca. Önceden böyle bir sorun yoktu. Yardımcı olabilir misiniz, sistemimle alakalı olacağını sanmıyorum çünkü yeni...
Geri