Arama sonuçları: *

• Users: syren
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. S

2025te İpad Air 5(m1) alınır mı

apple in 2. el piyasası çok hareketli bi fikrim yok maalesef ama 12k çok ucuz bence 1761595887 ama yamulmasindan cok korkuyorum a16nin ya yamuldugu an gitti yani tum tablet o cok kafami celiyor
  2. S

cihaz istanbulda ben farklı şehirdeyim yani 14 gün içinde koşulsuz iade hakkım var onlara anca gelince bakabilirim
  3. S

kastınız nedir ? bazen oyun çoğunlukla ders dizi film 15.5k
  4. S

2. el temiz bir ilan gördüm kasası tertemiz fakat pili hakkında bilgim yok değişeni falanda yok ama 64gb benim için uzun ömürlü olması çok önemli bu durumda ipad a16 mı almalıyım yoksa ipad air5 m1 mi
  5. S

16bin Tl bütçeye hem oyun hem ders için tablet

tamam teşekkür ederim
  6. S

çok teşekkür ederim kanka bir de sence black fridayi bekleyim mi sağlam bir indirim yakalar mıyım yoksa alıyım mı
  7. S

ekranı bi kaç tık daha büyük olan aynı klasmanda var mı peki
  8. S

yardımın için teşekkür ederim huaweiden ve bandındaki samsunglardan iyi diyorsan onu alırım hocam ekranı bi tik daha büyük bi model var mı acaba iyi olan
  9. S

s sence sadece tablet bazlı olarak hangisi daha iyi 1760304000 hocam kelimeler açıklamaya yetmiyor yetsede site izin vermez
  10. S

linkini atar mısın bi rica ersem s9fe plus 28k cıkıyo bende 1760303586 ya oyundan kastım nadiren pubg zaten sağlam bi bilgisayarım var bana kronik sorunlu 64gb 60 hz almak bi değişik geliyor telefonum iphone ama tablette apple alma zorunluluğu hissetmiyorum
  11. S

hocam o çok aşar ya 28k
  12. S

büyük ekran çok hoşuma gidiyor hz çokda önemli değil s10fe+’ye baktım bi bütçemi aşıyor ben max 18e falan çıkabilirim huawei papermatte edition 11.5 2025 ipad a16 modelleri aklımda sizinde önereceğiniz model var mı ve de beni baya uzun götürmesi lazım
  13. S

IPhone 13 vs iPhone 12 pro

3 taksit zaten mediamarkta falanda var bize en az 6 lazım.
  14. S

IPhone 13 vs iPhone 12 pro

Getmobil'den iPhone almayı düşünüyorum. Günlük kullanım ve fotoğraf için alacağım. Oyun çok oynamıyorum, genellikle bilgisayardayım. Sizce hangi model daha iyi? İkinci el alamam; kredi kartına taksit ile alacağım ama başka site de önerebilirsiniz.
  15. S

Hyperx Cloud 3 vs SteelSeries Arctis Nova 3

Hepinize yardımcı olduğunuz icin teşekkür ederim Hyperx Cloud 3 alacağım hem 3700den 3200e düşmüş mediamarktda
  16. S

hyperx cloud 3un yanında ses kartı geliyor mu ?
  17. S

1730306737 evet işte ekleyip cloud 3 alacağım ama eğer 3700e kadar bana sorun çıkarmayacak güzel bir kulaklık mediamarktdan olabilir Bu arada teşekkür ederim 2 forumada yazdim yardım eden tek sizsiniz. bir de sizce ses kartım iyi mi sorun çıkarır mı
  18. S

İşte diğerleri ses kartına yeterli demiş benim çok bir bilgim yok size sordum cihaz koruma sigortası yaptırdığım için garantide sorun olmuyor daha 1 seneye yakın var eger benim anakartım yeterliyse hyperx alıcak gibiyim onu sormak istedim iade imkanim bazı sebeplerden dolayı yok sadece...
  19. S

Merhaba direkt kulaklık sormayacağım öncelikle Arctis Nova 3 aldim aldıktan sonra 1 sene kullandım sorun çıkarttı garantiye gönderdim yenisi geldi bu da cızırtılı çıktı yine gönderdim bu sefer hediye çeki olarak ücretimi geri alip HyperX Cloud 3 almak istiyorum Arctis Nova 3'un sanirim ses kartı...
  20. S

Yardım Aoc gh300 vs razer kraken

990 TL'ye kadar kulaklık öneriniz varsa onlara da açığım rampage ve gamepower markaları hariç yardımınız için şimdiden teşekkürler
Geri