Arama sonuçları: *

• Users: muhammedst35
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. M

9. sınıfta sorumlu geçen birinin 10. sınıfta 2 dersten kalma sınırı mı oluyor?

Arkadaşlar 9. sınıfta 3 dersten sorumlu geçtim ve bana bugün yakın arkadaşımın dediğine göre sorumlu kaldığım için bu sene 2 dersin üzerinde dersten kalırsam sınıfta kalacağımı söyledi. Bunun doğruluğu nedir? (9. sınıfta 3 ders üzerinde kalıyoruz arkadaşımın bahsettiği ise 10. sınıfta 2 üzeri...
  2. M

Temu arkadaş daveti hilesi varmı

Arkadaşlar referans linki atacak arkadaşım kalmadı neredeyse öyle diyeyeim bedava ürün kampanyası varmış herhalde bende deniyorum son 2-3 kişi kaldı. Acaba bunun bir hilesi falan var mıdır başka cihazlardan girip linke oturum açtım ve oldu ama evde cihaz kalmadı hepsinde yaptığım için. Acaba...
  3. M

Kredi kart cvv bulucu

Arkadaşlar bir kredi kartının cvv'sini bulmaya çalışıyorum ama 1den 1000e kadar tek tek yazıp denemek çok uğraştırıcı. Acaba bunu daha basit bir şekilde halledebilirmiyim veya bunun bir jeneratörü falan varmıdır? (Mobil için)
  4. M

Lenovo LP2 TWS kulaklık nasıldır?

Arkadaşlar nasıldır bu kulaklık alınır mı sizce?
  5. M

H2002P driver kurduktan sonra gelen cızırtı sesi

hiçbir ayar yok hocam uygulamayı kurdum sonra direkt çıktım test edeyim diye sonrası malum
  6. M

denedim hocam ama hala aynı sorun acaba windows 11 desteklemiyor olabilir mi çünkü dosylalarda sadece setuplarda tek o yok
  7. M

Arkadaşlar driver kurmayınca sesler çok iyi ama kurduktan sonra hiçbir şeyin sesi normal değil. Sadece birbirine çarpan tel sesleri gibi bir ses geliyor kulaklıktan ne yapabilirim? (Windows 11 kullanıyorum.)
  8. M

GameNote H2002P nasıldır?

Arkadaşlar 1000 TL bütçe ile bu kulaklığı almayı düşünüyorum sizce nasıldır bu kulaklık daha iyi tavsiyeleriniz varsa da bekliyorum. İyi forumlar.
  9. M

Hoşlandığım kız hoşlanıyor mu ?

Kusura bakmayın konuyu zortlatıyorum hocam son durum nedir
  10. M

Çözüldü✓ Monitöre yumruk attım

Hocam sizi monitöre yumruk attıracak kadar sinir eden şey neydi acaba?
  11. M

Bu monitör nasıldır ?

Fiyat 4k için çok uygun değil mi sizce hocam ?
  12. M

Bu monitör nasıldır ?

https://www.amazon.com.tr/XGaming-Portable-Tragbarer-1920x1080-Bildschirm/dp/B0CR3WC31M/ref=asc_df_B0CFGQZ7DJ/?tag=trshpngglesp-21&linkCode=df0&hvadid=510237282417&hvpos=&hvnetw=g&hvrand=9280905309379350795&hvpone=&hvptwo=&hvqmt=&hvdev=m&hvdvcmdl=&hvlocint=&hvlocphy=1012764&hvtargid=pla-227095737...
  13. M

3 dersten kalınca sorumlu mu geçilir

Arkadaşlar ben 9. Sınıfım kimya, matematik ve fizikten kaldım sorumlu olarak mı sınıfı geçeceğim yoksa normal mi? Yanıtlarınız için şimdiden teşekkürler.
  14. M

Discord virüs bulaştı

Hayır hocam
  15. M

Discord virüs bulaştı

Arkadaşlar discord hesabımda iki gündür tüm arkadaşlarıma ve tüm bulunduğum sunuculara virüslü Steam 50 dolarlık link atıyor ve bunu ben atmıyorum bu olay yüzünden birkaç sunucudan banlandım bu iletten nasıl kurtulabilirim ? (Şifreyi değiştirdim)
  16. M

WWE 2K24 Graphics device removed hatası

Arkadaşlar oyuna girerken birkaç saniye sonra böyle bir hata alıyorum bunun sebebi ve çözümü nedir acaba ? Graphics device removed GPU aygıt örneği askıya alınmış. Uygun eylemi belirlemek için GetDeviceRemovedReason komutunu kullanın.
  17. M

Papara sözleşmeli hesap

Arkadaşlar hesabım onaylı babam sözleşmeli ve bende papara black card istedim geldikten sonra aktifleştirsem hesabımda sözleşmeliye geçer miyim?
  18. M

Twitch ne kadar internet yer

Arkadaşlar 10 GB internetim var 3 saatlik yayını 720p olarak izlersem internetim biter mi yoksa kalır mı daha? Teşekkürler
  19. M

Papara hesap türü değiştirme

Arkadaşlar hesabım onaylı ve onaylıdan çıkarmak istiyorum böyle bir şey yapma şansım varmı
  20. M

Amazon hesabıma girişi yapılmaya çalışmışlar

Arkadaşlar gmailden posta geldi hesabıma ABD'den giriş yapılmış ne yapmam lazım ? Posta da bunu talep etmediyseniz linke basıp talebi iptal edin diyordu ve bende talep ettim. Şimdi ne yapacağım?
Geri