Arama sonuçları: *

• Users: Soneliver
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. S

Asus Rog Strix G16 Rtx 4070 Hakkında Sorusu olan varsa cevaplayabilirim

Ben trendyoldan almıştım ama şuan hangi sitede daha ucuz bilmiyorum akakçeden bakabilirsiniz
  2. S

Hocam hiçbir sorun çıkarmadı bana takır takır işliyor başka bi sorunuz olursa cevaplayabilirim
  3. S

Riot Destek Cevap vermiyor

Başka hesap derken nazıl yazıcam … isimli hesabım ban yedi gibisindenmi
  4. S

Ya yapılacak hiçmi bişey yok kafayı yicem
  5. S

Wild rift oyununa girdiğimde ekranda hile şike maç satma feedleme vs den kalıcı ban yediğime dair bir ibare gördüm hemen desteğe ticket açtım biraz vakit geçti ticketin altında çözüldü yazıyordu ama hiçbi cevap yoktu bidaha ticket açtım gene ayni şey oldu hile kullanmadım feedlemedim oynadığım...
  6. S

ngrok sunucu açma yada mincraft sunucu kiralama

merhaba ben arkadaşlarımla oynamak için kendi pcden sunucu açtım bi sorun yoktu ngrokla girebiliyorduk bi anda çalışmamaya başladı bi sorun yok panel geliyor ipyi giriyorum bağlantı hatası veriyor ve sunucuya girmiyor can sıkmaya başladı bu durumun bi çözümü varmı yada ngrok hamachi alternatifi...
  7. S

EOS-ERR-1602 HATASI?

bütün gün uğraştım internettede adam akıllı çözüm yok epic games online servis indirmeye çalışırken eos err 1602 hatası veriyor yönetic olarak çalıştırdım silip baştan yükledim genede olmadı bilen varsa lütfen yardım etsin kafayı sıyırıcağım
  8. S

Sana kalmış tabii ki ama bence değiştirlebilecek şeylere değilde değişmeyen şeylere odaklansan daha mantıklıydı ram dediğin para biriktirir alırsın ama diğerleri değişmez
  9. S

1693645611 Hocam bende onunla arada kalmıştım asusun artılarını sayayım kasası daha premium ekranı daha iyi soputma yönünden daha iyi 3 fanlı sıvı metal var yazılımsal olarak daha iyi ve tasarım açısından daha iyi yinede sen bilirsin ama ben asusu tercih ettim hiçte keşke demedim aksine iyiki...
  10. S

Camdan kastın numpad olarak kullanılabiliyormu diye soruyorsan hayır o özellik yok cihazda
  11. S

Hocam ben trendyoldan almıştım akakçeden bakın en ucuz hangi sitedeyse oradan alabilirsiniz ölü pixelle karşılaşmadım ben aynı şekilde coilwhine ile de karşılaşmadım cihazı alakı işte 1.5 ay oldu tıkırında hiçbir sorun yok
  12. S

Hocam ytden baktımda yok öyle bişeyle karşılaşmadım ben
  13. S

Coil wine sorunu diye bir sorun duymadım ne olduğunu anlatırsanız bi bakayım rdr2yide denemedim şuan forza5 iniyor horizon zero dawn denedim ondada sessiz modda 100 120 arası geziyo ultra ayarlarda
  14. S

Banada hp omen önerdiler ben bunu seçtim büyüklüğü gayet yeterli ölü pixel yada ışıksüzmwsi gibi sorunlar yaşamadım renkleri güzel biostada sadece w11de valorantta bi bios ayarı yapmanız gerekiyor bi onda sorun yaşamıştım oda pc ile deüil w11 ile alakalıydı
  15. S

Asus Rog Strix g16 4070 i713650hx alınır mı?

Hocam ben asusu kullanıyorum gözün kapalı asus derim herşeyi mükemmel
  16. S

Hocam bende 4070 versiyonu var size şöyle anlatayım horizon zero dawn indirdim ağır grafikli şuan ben dışardayım evde forza 5 iniyor sessiz modda performans moduna bile çekmeden 1200p ultra ayarlar 120 fps alıyorum tasarım olarak zaten diyecek yok ve muhteşem sesli bi hoparlörü var hoparlörü...
  17. S

Mehaba ben Asusun Rog Strix G16 Rtx4070 ve İ7 13650HX işlemcili laptopbunu aldım ve bir süredir kullanıyorum almayı düşünen sorusu olan varsa cevaplayabilirim
  18. S

Hp Omen mu Asus Rog mu

Teşekkürler birkaç kişi daha görüşünü yazsın ona göre karar veririm
  19. S

Hp Omen mu Asus Rog mu

Evet 3 fan var ikiside üst seviyede ama bi soğutma vardır bide soğutma vardır ama beni işte yazılımı tasarımı ve soğutması tedirgin ediyor asus ismini görünce bi güven veriyor bilmiyorum hp kötü marka değil ama diğeride asus yani
  20. S

Hp Omen mu Asus Rog mu

https://www.gpnteknoloji.com/urun/hp-omen-17-cm2002nt-7p6m4ea-13-nesil-intel-i7-13700hx-32gb-ram-1tb-ssd-8gb-rtx4070-17-3-inc-qhd-165hz bu omenada baktım benim için çözünürlük o kadar önemli değil asusdakıda FHD+ zaten 1200p bana yeter fazla büyük olmasınıda istemiyorum şehir dışında okuyorum...
Geri