Arama sonuçları: *

• Users: GrkemCkn
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. G

🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

Hacı sen amazon depodan çıkmıyor musun ya :D her geleni havada kapıyorsun.
  2. G

🔥İndirim AOC Q27G4ZR 11.537TL 6 TAKSİT PEŞİN

Bildiğin o tarz bağlantı var mı ?
  3. G

Ben bayadır takipteydim bu ay sonu garanti alacaktım fakat taksit olayı ve bu piyasa fiyatına inmesinden ötürü çektim 1 tane. F80 takmak için yerim yok maalesef masamın arka kısmı kapalı yanları %75 kapalı takabileceğim yer olsa bende alacağım ancak direkt tahtaya takılabilen bir model varsa onu...
  4. G

Ayağı bence gayet ideal hocam ya gerçi bana göre benim eski monitörün ayağı v şeklinde çok yer işgal ediyor benim için mesela.
  5. G

Sanırsam bu %100 olan bir şey değil şans diye okudum bazılarına da var bazıların da yok doğru mudur ?
  6. G

Ben almayı düşünüyordum sadece taksit konusu sıkıntılıydı taksit olunca ve normal piyasa fiyatına inince paylaşmak istedim.
  7. G

Zor yolunu buluruz ya mahkemeler boşuna mı var :D
  8. G

İadeyi unutma mevzusu nedir hocam ?
  9. G

Benim almak istediğim bir monitördü bu diğerlerine pek bakmadım açıkçası taksit olayından ötürü aldım bende.
  10. G

İndirim sayılmaz farkındayım ama İncehesap'ta 11.599TL ye taksit seçeneği çok yok idefix üzerinden incehesap satıyor normal fiyatı 12.079TL şuan sepette indirim ile 11.837TL ye düşüyor bunu üzerine ekstra olarak Türk Telekom kullandığımdan ötürü tek onda olan bir kampanyayı biliyorum idefix...
  11. G

10-15k Arası 2k Monitör Tavsiye!

https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-aoc-q27g4zr-27-0-3-ms-2k-pivot-ips-260-hz-oyuncu-u-fiyati,1084031278.html
  12. G

İphone 17'ye 12 Ay Taksit yapılır mı??

10k fiyata almak isteyen alabilir hocam adam bunu almak istiyorsa alma mı diyeceksin. Bu telefonun ederi bu mudur sence asıl sorun bu bence :D
  13. G

Piyasasını bilmiyorum. 1775470167 Bu mantıkla bakarsan ev , araba vb almak da mantıksız olmaz mı ?
  14. G

Sarı sitede falan satman lazım hocam telefoncular ölü fiyat veriyor , iyi fiyat veren bulursan tabi satabilirsin ama bir araştır ilk önce 3 tane dükkandan fiyat al ona göre biraz yükseğe sarı siteye koy indirim yaparak satabilirsin.
  15. G

Sen bilirsin reis başka yolu yok zaten ama mantıksız yani o kadar faiz vermek.
  16. G

Faiz için daha mantıklı 12 ay taksit yapıyor da sen üstüne ne kadar ödüyorsun telefon fiyatının üstüne. Alışveriş kredilerinde 1 ay ertelemeli ve daha düşük faiz oranı ile daha ucuza alabilirsin.
  17. G

Bunun yerine alışveriş kredilerini tercih etsen bence daha mantıklı olabilir.
  18. G

10.000 TL Civarı 2K 27 İnc Monitör Önerir Misiniz?

Eğer profesyonel fps oynamıyorsan gerek yok.
Geri