Arama sonuçları: *

• Users: GrkemCkn
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. G

Öneri Eşimle Kendime Oyuncu Koltuğu Önerisi

Şansını birinden yana kullanacaksın hocam , zor bir karar olacak :D
  2. G

Öneri Eşimle Kendime Oyuncu Koltuğu Önerisi

EXVEGA ANDROMEDA bir bakın derim hocam kullanmadım ama çok iyi yorumlar gördüm bir kere de mağazada deneme şansım oldu , kendi kullandığım titanseat beast f/p olarak bence gayet yeterli ve güzel.
  3. G

Öneri Oyuncu Koltuğu Tavsiyesi

Yok bilgim maalesef.
  4. G

Andromeda denedim o baya iyiydi onun haricinde hawk future denedim oda rahattı , başka denediğim koltuk olmadı tamamen yorumlara dayanarak titanseat aldım bende . Diğerleri hakkında yorum yapacak olursak toryum ile ilgili çok yorum görmedim ben açıkcası , fab v3 değilde v4 üzerinden baya şikayet...
  5. G

Bende var memnunum tavsiye ederim. Bu attığımı da inceleyebilirsin arkadaş anlatmış. https://forum.donanimarsivi.com/konu/titanseat-beast-oyuncu-koltugu-inceleme.1255669/
  6. G

Colorful Battleax 4060ti İç Tasarımı ve Bakımı

Onu bilmiyorum işte , bende senin gibi 110 derece hotspot görmüş biriyim :D
  7. G

Colorful Battleax 4060ti İç Tasarımı ve Bakımı

Hocam şimdi putty dediğim mevzu tam olarak ne ben ptm alıp direkt ekran kartının işlemcisi üzerine koymayı düşünüyordum.
  8. G

Fehonda Ekran Kartı Ptm Kullanan Var mı?

Hacım ne alemdesin kullandın mı sonuçlar nedir ?
  9. G

Öneri 7500f Vs 7800x3d İşlemci

Bende öyle düşünüyorum ram ilk alacağım sonra duruma göre işlemci yapacağım.
  10. G

Arada ki fiyat farkını ram için kullanmak istedim bu sene bitmeden ram alayım zam yiyeceği kesin.
  11. G

Peki ileride yükseltme yapmayı da göz önünde bulundursan 7500f alıp geçmek mantıklı mı ?
  12. G

İncelemelere baktığımda kafa kafa gözüküyor zaten , 7800x3d daha sıcak ve 9700x işlemciye göre daha az güç tüketimi gösteriyor.
  13. G

Şuan için oyun ağırlıklı , ileride değişebilir o vakit işlemciyi değiştiririm gerçi.
  14. G

9700x fiyatı neredeyse 7800x3d ile aynı daha iyi bir seçenek mi ?
  15. G

Sadece arada ki farkı vermeye değer mi ileride illa yükseltirim diyorum ama bu yıl bitmeden ramleri aradan çıkarmak istiyorum arada ki farkı ram için kullanırım diye düşündüm.
  16. G

Yanlış olmasın anakartı ikinci elden 6k fiyata aldım hatta aldığım arkadaş yanında elinde bulunan başka bir anakart daha verdi hediye ddr4 , onu da 2.5k fiyata sattım yani bana 3.5k fiyatına mal oldu. O yüzden anakart değişmem. 1788692902 2k monitör hocam.
  17. G

DDR5 geçmek istiyorum hatta anakartı aldım işlemci de kolay fakat hangi işlemciyi alsam bilemedim 7800 daha iyi bir işlemci onu biliyorum ama fiyat farkına değer mi 4k bandına 7500f bulabilirim ama 7800x3d 12k civarında ileride değiştirmeyi düşünüyorum , bir yandan da değiştirme al 7800 geç...
  18. G

AMD Radeon Görüntü Tekrarı Almıyor

Oyun içinde yaptıklarımın tekrarlarını almak istiyorum fakat alamıyorum , önceden alabiliyordum nedeni çözemedim bir kaç konu buldum yaptım fakat sorun çözülmedi. Kısayol tuşlarına bastığımda görüntü kaydediliyor diyor fakat kayıt olan bir şey yok. Ayarlarım aşağıda ki gibi.
Geri