Arama sonuçları: *

• Users: Sofu_54
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. Sofu_54

İçinde Yatılabilecek Araç Önerisi.

Hangi kasa hangi yıl hocam bakayım.
  2. Sofu_54

Hocam şimdi şikayet vara baktım ilan koyma fiyatına 2900TL yazmışlar hadi 2 yıldır ilanda diyelim 24x2900 69600 lira yapıyor kafayı yemişler :D Ben ilk ducato alıp çevirmeyi düşünüyodum ama binek aramaya başladım şuan bakalım ne alabilicez.
  3. Sofu_54

Güzel araçlarda jazzda aynı böyle hint kumaşı sanıyorlar itopik rakamlar yazmışlar. İlana bakıyorum 2 yıldır ilanda satamamış :D
  4. Sofu_54

2007 model 310 binde ön kaput değişen 780bin yazmışlar :D Accord fanı olmam lazım almam için bana çok yüksek geldi.
  5. Sofu_54

Hocam bana tam uyacak araç ama işte bu da 1.5 dCi zaten hazır da 2022 Dacia Lodgy 1.5dCi var almamın pek mantığı olmaz diye düşünüyorum. LPG li ve arka koltuğu yatan jazz var onunda piyasası aşırı şişik alternatif var mı diye bakınıyorum. Hocam baktım ama korkunç paralar istiyorlar. 10-12 model...
  6. Sofu_54

1.67
  7. Sofu_54

:kekw::kekw:
  8. Sofu_54

Hocam TR'de bir tane var :D ben daha çok binek olup gerektiğinde yolda 1-2 saat kestirebileceğim bir şey arıyorum. Evet geçerli ama kadın sürücülere çok hitap ettiği için piyasası inanılmaz şişikmiş.
  9. Sofu_54

Küçükten kastım 7 kişilik araçlar gibi kocaman olmaması, nissan note güzelmiş devasada değil ancak şöyle bir sorun var şuanki aracımızda da 1.5dCi var bu aracı almamın hiç bir anlamı olmaz :D Dizel uçtuğu için lpg li bir şey arıyorum ama sanırım honda jazz alıcam gibi.
  10. Sofu_54

Hocam c max güzel araçta tek kişiyim bana büyük kaçıyo c max gibi mpv ama küçük bir şey arıyorum sanırım.
  11. Sofu_54

Selam uzun yolda kullanmak için eski kasa Honda jazz, Renault twingo gibi koltukları düz olup yatılabilen araç arıyorum. Zaten Dacia Lodgy Stepway aracımız var 7 kişilik ve yatabiliyor ama dizel olduğu için LPG'li bir araç arıyorum. Bütçe 400-500 Bin TL arası. Önerilinizi bekliyorum.
  12. Sofu_54

🔥İndirim Wraith Esports Kurban Bayramı İndirimleri

Böyle bir haklarıda yok?
  13. Sofu_54

25k Sadece Kasa Toplanır mi

Hala onunla satış yapan var mı?
  14. Sofu_54

Arkadaslar Selam Baslangıc Motoru Ariyorum Boyum 190

Başlangıç motorları altında çok küçük durur biraz idare edicen. 1779758193 Heroda almasın mümkünse :D.
  15. Sofu_54

Yardım Amazon Anakart İade Mağduriyeti.

Amazon ilk geldiğinde belki öyleydide onlarda ülkemize uyum sağladılar.
  16. Sofu_54

Sistemim Ne Kadara Satılır?

Tek tek satmakla uğraşmak istemiyorum hocam askere gidicem bazı parçalar kalırsa saçma olur.
  17. Sofu_54

16GB
  18. Sofu_54

Ekran kartıSapphire Pulse Radeon RX 9060 XT İşlemciIntel Core i5-14400F RamCrucial Pro OC 16 GB 6400 MT AnakartGigabyte H610M-H V2 Kasa & PsuFAZEON F1 650W 80PLUS SSDYok. Selamlar, yukarıdaki özelliklerdeki bilgisayarımı askere gideceğim için satmaya karar verdim. Vatandan alınma 16...
Geri