Arama sonuçları: *

• Users: JR Black
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. JR Black

Bu Sistem alınır mı? 50 k

Senin yerinde olsam CL46'ram olan bir sistemi tercih etmezdim.
  2. JR Black

Yardım RTX5060TI | Ekranım belirsiz aralıklarla siyah ekran oluyor.

Selamlar 3 Ay önce yeni bir sistem topladım, Sistem özelliklerini aşşağıda paylaşıyorum. Bilgisayarı ilk kurduğumda tek ekranım vardı. Belirsiz aralıklarla ekran siyah olup düzeliyordu ama sürekli tekrar ediyordu, Ekranın bozulmuş olma ihtimalinden gidip 2k bir monitör satın aldım. Durumu buda...
  3. JR Black

350K Otomatik araba önerisi?

O fiyat segmentinde otomatik vites araç ben pek önermem açıkcası. Ufak bi bakındım çoğu eski model araçlar, eğer binmek için alıcaksan iyi bir exper yapılması lazım. ve muhtemelende aldıktan sonra aracı yaptırmak içinde bir masrafın olur. Temiz bulman çok zor yani iyi bir araştırma yapmak gerek
  4. JR Black

C# Nasıl Öğrenebilirim

önce algoritma öğren c# console alıştırmaları yaparak kendini geliştirirsin bir yandanda sql öğrenmeye çalış bunlar biraz biraz oturunca c# form uygulaması geliştirirsin bu c# form olayında sql lazım olucak sana
  5. JR Black

Windows 11 geçmeli miyim?

Ben kullanıyorum ve hiç bir sıkıntı yaşamadım. İlk çıktığı zamanlar sorunlar vardıda şuan gayet güzel çalışıyor tavsiye ederim. win 10'a nazaran bence daha kolay bir kullanımı var alıştıktan sonra basit geliyor
  6. JR Black

CSGO MAÇ BULMUYOR VE DÜŞÜK GÜVEN FAKTÖRÜ

Eğer reportlanırsan veya kicklenirsen, oyun bitmeden çıkarsan gibi gibi şeylerden güven faktörün düşüyor. Genelde bu durum reportlandığın için oluyordu. Güven faktörün düşüksede karşınada öyle insanlar geliyor ve hile çıkma ihtimali artıyor. Bunlar aynı zamanda sende olmayabilir oynadığın...
  7. JR Black

GTX1650Tİ FİVEM AÇARMI

Açar ama Fivem Sunucuları içerisinden güzel bir sunucu seçmen lazım çoğu sunucuların scriptleri çok kötüydü oynadığım dönemlerde deneye yanıla güzel bir sunucu bulursun.
Geri