Arama sonuçları: *

• Users: vancheirr
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. V

Amazon Prime'da ücret iadesi

Amazon Prime'da yanlışlıkla üyelik aldım nasıl ücret iadesi alabilirim sabahı bekleyemem. Sadece alta link bıraktığım siteyi buldum galiba site değişmiş tam olarak iade kısmına gidemiyorum sadece üyeliği sonlandır var eğer sonlandırırsam iade edilmiş mi olur...
  2. V

Üniversite mailine girerken Authenticator uygulamasından kod istiyor

Outlook'den üniversite mailine girmeye çalışıyorum Authenticator uygulamasına kod gönderiyor fakat bu uygulamaya giriş yapamıyorum. Bu uygulamada hesap açmaya çalışınca da aynı fotoğraftaki gibi ekran gelip Authenticator uygulamasına kod gönderip oturum açma isteği yolluyor.
  3. V

Microsoft Authenticator yüzünden maile giriş yapılamıyor

aynı sorunu yaşıyorum sorunu çözebildiniz mi?
  4. V

alttan ders alma ile ilgili birkaç sorum

Hocam o anlamda sormadım mesela ilk senemde 2 dersten kaldım bursumu keserler mi yoksa seneye bu 2 derside alabilir miyim bunları sorabilicek kimsem yok o yüzden buralardan bakma mecburiyetindeyim
  5. V

50
  6. V

Üniversiteye ilk defa başlayacağım alttan ders alma sayısı nedir ve fazla alttan ders alırsam ne olur? (özeldeyim)
  7. V

FBÜ bilgisayar mühendisliği

8. V

kayıt yaptırmazsam OBP ne kırılır ve mantıklı olur mu kalmak FBÜ'de yılım uzarsa %50 burs kesilir mi?
  9. V

Hocam alttan ders alırsam burs kesilir mi 1693150016 yatay geçiş yapabilir miyim yoksa OBP kırılmasına rağmen mezuna bırakmak mantıklı mı
  10. V

Fbü'de bilgisayar mühendisliği tutturdum biraz teredüte düştüm açıkçası Bilgisayar mühendisliği zor mu yapılabilir mi? Notları yüksek tutup Anadolu'da devlet ünilerine geçiş yapabilir miyim? Yılım uzarsa %50 bursumu keserler mi? Kayıt yaptırmayıp tekrar hazırlansam sıralama ne kadar oynar? Okul...
  11. V

Şehir dışında 50% indirimli bilgisayar mühendisliği okumak

hocam üni 1 notları yükske tutarsam geçebilir miyim
  12. V

teşekkür ederim
  13. V

Arkadaşlar İstanbul'da yaşıyorum ve İstanbul'da özel bir üniversitede %50 burs bilgisayar mühendisliği kazandım. Fiyatı ödeyebiliriz fakat bazı tedirginliklerim var: Şehir dışında okuyan öğrenciler zamanları daha eğlenci ve güzel geçiriyor. Bu yüzden yerleştirme sonuçları açıklandıktan sonra...
  14. V

Çok Fazla Mastürbasyon Yapiyorum Nasil Kurtulabi̇li̇ri̇m? (KONU CİDDİ)

adama psikiyatri mi önerim ki dediğimde farklı bişey yapamaz sporda bacak günü yapsın sonra cinselliği düşünmez
  15. V

Çok Fazla Mastürbasyon Yapiyorum Nasil Kurtulabi̇li̇ri̇m? (KONU CİDDİ)

her istediğinde bişey yap oyun oyna veya spor yap spor daha etkili olur
  16. V

Tyt başlamak için tavsiye

konu anlatım kitabı için apotemi önerdim ve hocam eksiik yazmışım acil yayınları piyasadaki zor kitaplardan ama acil yayıncılığın geometrinin ilacı kitabı var o kolay seviye diye hatırlıyorum ama konu anlatım mı tam bilmiyorum
  17. V

Tyt başlamak için tavsiye

hocam çok geç olmuş ama ben en azından yazayım fen ve sosyal için apotemi konu anlatım öneririm geometri içinde acil geometri vardı ama konu anlatım mı tam hatırlamıyorum
  18. V

TYT için kaynak önerisi

tyt matda 345, orjinal metin öneririm orjinali çok tavsiye ediyorlardı o yüzden eklemek istedim 345 kaliteli çözdüm ve tavsiye ederim metini almıştım ama çözmemiştim eğer kitap evinde bulursan incele bir konuyu 4e ayırıyor kolay orta zor ve zor üstü diye biraz incele belki beğenirsin
  19. V

2 tane kişiselleştirilmiş istanbul kart çıkartılır mı?

1 tane kişiselleştirilmiş istanbul kartım var bir tane daha çıkartabiliyor muyum?
  20. V

HP VİCTUS İSTEDİĞİM PERFORMANSI VERMİYOR

hocam ben hem en uç ayarlarda hemde orta ayarlarda 90 üstü sıcaklık alıyorum ve bundan korkuyorum O fps düşüşü normal eğer kasma donma yoksa orman kısımları daha detaylı olduğu için
Geri