Arama sonuçları: *

• Users: kedimiav
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. kedimiav

Spor Salonunda kullanılabilecek kulak üstü kulaklık önerisi

Spor salonuna gideceğim kulaklık almayı düşünüyorum(kulak üstü). 1000 tl bütçem var marka takıntım yok ama sesi güzel olsun ,dışarıya ses vermesin fazla bide kulak kısmı çok küçük olmasın jbl gibi. Kepçe kulağım var :). Önerilerinizi bekliyorum.
  2. kedimiav

İlandaki gitar sahte mi?

İyi akşamlar sizce bu gitar orjinal mi bana değil gibi geldi. https://www.sahibinden.com/ilan/iki...uzik-aletleri-ibanez-rg350dx-1150569379/detay almayı düşünüyorum ama şu parıldayan kısım orjinalinde beyaz adam 2. el aldım diyor kesin bir şey var sizce?
  3. kedimiav

İstenilen tarzda pantolon nasıl üretilir?

Olur öyle :D 1715623808 Normalde bende bu tarz sevmem sade severim ama bu hoşuma gitti nedense.
  4. kedimiav

İstenilen tarzda pantolon nasıl üretilir?

Merhaba arkadaşlar. Geçen keşfette gezerken böyle bir pantolon gördüm ve bayağı ilgimi çekti. https://www.pholoh.com/products/untitled-nov23_21-48 buradakine benzer ya da aynısını kendim nasıl yapabilirim? Az çok tasarım biliyorum çok olmasa da ve ayrıca bunları üretip satabilir miyim farklı...
  5. kedimiav

İnternetten para kazanmak.

Hesabı öylesine oluşturdum zaten devamlı bir kullanıcı değilim. Oluştururken öylesine ona göre yaptım. Ayrıca yükselip ego tatmin yapmaya çalışman zihinsel olarak 13 yaşındaki karı kız peşinde koşan ergenlere benziyor. Git ezip, tatmin olacağın başka kişiler bul.
  6. kedimiav

Bi bilsen ne çocukluğu ama :D neyse cidden böyle bir ortamda boş muhabbet ediyosun ya yorum yok. Beni engelle en kısa şekilde ,mesajına bakcam diye harcadığım enerjiye yazık.
  7. kedimiav

Anladım hocam 1713878823 Sen nesin ki egodan bi yerlerin kalkmış insanca soruda soramıyoruz
  8. kedimiav

İnternetten nasıl para kazanabilirim? Edit falan yapabiliyorum tasarımda öğrenebileceğimi düşünüyorum gerekirse bunu nasıl paraya dökebilirim?(Şimdilik para lazım normalde eğlencesine yapıyorum.) Edit işlerinde bu zamana kadar anime editleri vs yaptım iyi bir şekilde bunu paraya dökebileceğim...
  9. kedimiav

Biyoloji projesi fikir önerisi

Hocam kolay bir şey olduğunu biliyorum fakat zaten 3 seçenek verdi ya bitki hücresi ya hayvan hücresi yada endemik bitkilerle alakalı bişiyi el yazısıyla 40-100 sayfa arası sürcek bir şey yapacaktık.
  10. kedimiav

anladım hocam
  11. kedimiav

hocam bitki hücresi yapacağım organelleri göstereceğim senin dediğiyle alakasını anlamadım
  12. kedimiav

hocam zor gibi 1713613272 Hocam o işimi zorlaştırır ve tek bir tane seçeceğiz farklı konula çünkü.
  13. kedimiav

sağolasın hocam :)
  14. kedimiav

hocam söylemeyi unuttum ben şöyle bir şey düşünüyorum oyun hamurları çıkartıp köpüğün dışına aliminyum folyo koymayı o köpüğün ordaki boşluğa slime tarzı bir şey koyup şeffat bir şey koyup üstüne seramik yada kartondan yapmayı düşünüyorum sizce? 1713611878 cidden mi mantıklı aslında ama bırakır...
  15. kedimiav

maket gibi hocam ben böyle yaptım fakat oyun hamuru köpük falan kullandığım için kabul etmedi ortaokul projesi diyerek. Belki haklıdır bilmiyorum fakat masraf var köpük masraf çok çıktı içim sızladı gerçekten.
  16. kedimiav

Biyoloji projesi aldım, 9. sınıfım hoca yaptığımı kabul etmedi kolay bir fikir olduğu için. Konumuz hayvan hücresi veya bitki. Çok masraflı ve zorlamayacak şekilde(maddi olarak ve zorluk olarak çünkü el becerim çok yok.) fikir verebilir misiniz acaba bu ayın sonuna bitirmem lazım.(Konu yanlış...
  17. kedimiav

Yeni başlayanlar için elektro gitar önerisi

eyvallah hocam
  18. kedimiav

hocam mümkünse amfiyi 2. el almayacağım gitar olabilir ama amfiden çok anlamam yani 1711302115 @isikt11 hocam bana sen el atabilecek misin bi sana zahmet
  19. kedimiav

siyah olan iyimiş hocam amfide ayar yaparak böyle bir ses alabilir miyim peki amfi öneriniz var mıdır 1711288201 yada hangi sitelerden almalıyım öneriniz varsa güzel olur 1711293464 bu renkte bir gitar önerseniz güzel olur aslında
  20. kedimiav

Amfi fiyatlarini bilmiyorum gitar soyleyeyim direkt 6-7k olabilir
Geri