Arama sonuçları: *

• Users: IslakFasulye
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. I

Bilgisayar bozuldu acil yardım

Pil çıkarıp takmayida biosun içinden ayarları sıfırlamayida denedi
  2. I

Bilgisayar bozuldu acil yardım

Arkadaş Yeni ekran kartı aldı eskinin driver silmis kapatıp yeni kartı takmış yeniden açmaya çalışınca böyle olmuş yapay zeka statik elektrik filan diyor neden olmuş olabilir cidden anakart bozulmuş olabilirmi İşlemci ryzen3600 Eski ekran kartı rx480 Yeni kart rx6600xt Anakart asus b450 MK 2...
  3. I

Farklı marka ram sorun olurmu

3200 den 2666 ya düşmek büyük bir fark yaratır mı yani sonuçta 24 GB RAM olmuş olacak yararı eksisinden fazla benim için 4 5 fps kaybı önemli değil
  4. I

Dediğiniz bu ram içinmi yoksa bütün ramler içinmi geçerli yani ben nasıl ram yükseltcem bir ram bulmayi geçtim 2 tane aynı Rami nasıl bulucam arkadaşım kullanıyor sorun olmuyor ama yani bende emin olamadım
  5. I

Bilgisayarimda suanda 8+8 16 GB RAM var ve 24 e çıkarmak istiyorum 2.elde bir ram buldum ama bulduğum ram hem MHz düşük hemde farklı bir marka emin olamadım sorun çıkarmı diye bi bakar mısınız bendeki...
  6. I

Claws Nova K1 klavye bozuldu

Başlıkta yazdığı gibi klavyem bir anda bozuldu Ağustosta Hepsiburadadan aldım satıcıda Hepsiburadaydi klavye son 1 ay da arada gidip geliyordu USB söküp takınca düzeliyordu dün tamamen gitti yine aynısı oldu söküp taktım ışıklar geliyor ama tepki yok takincada Windows aygıt tanınamadı gibi bişey...
  7. I

Kablonet modem değiştirme

Önceden Turkcell di zaten ondan illallah ettim 1 yıldır kablonet kullanıyorum memnunum sadece su modem sorunu bazen artıyor birde ucuz yani öteki firmalara göre ve hız olarakta yüksek o yüzden kullanıyorum
  8. I

Kablonet modem değiştirme

Kablonette taahhütum bitecek ve modem olarak infinity 401 var ve kullanan bilir iyi bir modem değil ısınınca oyun indirirken filan yavaşlama gibi garip şeyler oluyor teknik desteğe sorunca reset filan atiyorlar geçiyorlar sitesinde aynı kiralama fiyatına VDSL için 2 modem daha var TL link ve...
  9. I

TLOU 1 2 izlemiş olmama rağmen oynanır mı

Koldan oynuycamda o yüzdende gow alasım daha çok
  10. I

Yani oyun abby oynama oyunu ama abbye hic sempatim olmadı sevemedim
  11. I

Ben diziye daha aratıp bakmadım yani ellie yi oynayan kişi yüzünden 1765218368 Diziyi izlemedim oyunu izledim
  12. I

Part 1 ide 2 iyide pcye çıktığı zamanlar bilgisayar pek iyi olmadığından ytden izlemiştim şimdi oynamaya degermi yani part1 i izleyeli baya oldu ve bana göre part2 den kat kat iyi ama part2 yi hiç oynayasım yok hazır kış indirimleride yaklaşıyor alıp almamak arasında kaldım tlou almazsam gow...
  13. I

İtopya sipariş iptali ve para iade ne zaman olur?

WhatsAppdan yazdım bugün onaylamislar bankaya 1 2 güne gelir herhalde kuvveytturk kullanıyorum
  14. I

İtopya sipariş iptali ve para iade ne zaman olur?

Hocam konuyu biraz hortlatcam ama ben cuma günü iptal ettim hala iptal talebi inceleniyorda duruyor
  15. I

MSI GC300 İtopya 2200TL

Yani neredeyse yeni çıkmış bir kol ve hall effectli olunca drift gibi problemi olmayacağından bir sorun olacağını düşünüyorum kozmetik sorunu zaten yok
  16. I

MSI GC300 İtopya 2200TL

GC300 mu cyclone2 satan kişi ile anlaştım onu alicam
  17. I

MSI GC300 İtopya 2200TL

2.elde 2400 e şarj istasyonlu buldum alınır mı
  18. I

MSI GC300 İtopya 2200TL

Yani ben demiyorum sadece forumlarda gezerken bazı kişiler oluyor demiş ışıkları falan bozuluyor bazı tuşlar takılabiliyor demiş ama yasayanda çok az kişi varmış galiba ayrıca malzeme kalitesi olarak üst düzey değilmiş herhalde
  19. I

MSI GC300 İtopya 2200TL

Başlıkta yazdığı gibi 2200 TL yani fiyatı iyi geldi bilmiyorum bu fiyata alınır mı bunun yerine ne alınabilir benim gördüğüm gamesir cyclone2 al diyor herkes ondada kronik sorun var diyor kimisi BB game hall var bide fantech shooter3 var aklımda önceden MSI GC30 V2 yi kullandım memnun kalmıştım...
  20. I

2500 TL gamepad önerisi

death stranding forza4 mortal kombat filan yani FPS oyunu oynamıyorum hiç
Geri