Arama sonuçları: *

• Users: HeadCrab
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. H

freysport güvenilir mi

merhaba arkadaşlar freysport üzerinden forma satın almak istiyorum fakat pek öne çıkan bir site değil. Sanırım bisiklet formaları tarzında bir şeyler yapıyorlar birkaç bisiklet forumunda yazılarını gördüm. Güvenip almalı mıyım
  2. H

Laptop Önerisi - 10-15civarı

amazonda bir laptop buldum hoşuma gitti fakat hepsiburadada aynı satıcı farklı ürün koduyla satıyor arasında bir fark bulunuyor mu https://www.amazon.com.tr/Lenovo-i5-12450H-Ta%C5%9F%C4%B1nabilir-Bilgisayar-83ES002GTR/dp/B0D6NJ4JVG/ref=sr_1_1?s=computers&sr=1-1#Ask...
  3. H

Laptop Önerisi - 10-15civarı

merhaba arkadaşlar iş-öğrenci amaçlı bir laptop almak istiyorum fakat çok kararsız kaldım piyasada onlarca model bulunmakta ve bir şeyler seçemedim bütçeyi başlıkta belirtmiştim pilinin uzun gitmesini istiyorum tasarım anlamında pek bir düşüncem yok ama sade hoş durması beni fazlasıyla memnun...
  4. H

1650, vram yeterli olmasına rağmen düşük fps

reisim ben zaten default ayarlarda 100, 110 fps oynuyorum fakat bunu istemediğimden vysnc açıyorum. benim sorum ayarları daha yükselttiğimde, vram sınırına gelmeden fpsin düşmeye başlamasıydı
  5. H

Evet, ayarı sondan açtım. Ayarı açınca oyunum fps kaybı yaşamıyor. Oyunu default ayarlarında kullanıyorum. Benim sorum 4gb vrame sahip olduğum halde 3gb gibi ya da biraz daha üst kullanımlarda başka herhangi bir ek program vs. çalışmadığı halde fps düşüşünü yaşamam.
  6. H

Selamlar, GtaV oynarken 4gblık vramin 3gbını kullanmaya başlayınca oyunumda ciddi bir oranda fps düşüşü oluyor. Bu konu hakkında bir fikri olan var mı? İşlemcim, amd ryzen 3500 16gb ram
  7. H

Every Second V-Blank, Every V-Blank Nedir?

Oyunun ayarlarını kurcalarken böyle bir ayar buldum. Bunlar ne işe yarıyor? Hangisini kullanmak daha mantıklı.
  8. H

Amd Ryzen 3500, Isınma Sorunu

Attığın linki kontrol ettim, hoş duruyor. Fanı biraz daha kontrol ettikten sonra almayı düşünüyorum. Teşekkürler.
  9. H

Gamepower Airbender bulunuyor. Ve bugün kasamı tamamen söküp içini temizledim, macununu yeniledim.
  10. H

Selamlar, İki yıldır bende olan bilgisayarımla bu son günlerdeki yaz sıcağında oyun oynarken, oynamazken işlemci ısı değerlerini kontrol ettiğimde bana absürt gelen değerler gördüm. Boşta işlemcim 60 derece civarında seyrederken oyuna girdiğimse ise 80derece bandına fırlıyor. Termal macunu bugün...
Geri