hallettim zaten de yanlış anladığın için diyorum wolfteamde çıkarsın maçtan yeni maça girersin bunda öyle bişey yok zaten açılması 10 dakika sürüyor adam tek tuşla oyunu pcden kapatıyor silahlarımı,paralarımı silip hesabıma kadar erişebiliyor
kankam onlinedeki her 10 kişiden 09u hile hilesiz oynanmıyor kendi halimde dolaşıyorum adam arabayı havaya kaldırıyor indiriyor hatta oyunumu kapatıyor bunları engellemek için yükledim bi ara gta online gir gör sunucular ne halde
arkadaş gta hilesi yüklettirdi 1 saat sonra bi baktım steam hesabı kendı kendıne mesaj atıyor instagram hesabım story ve post atmış supercell hesabıma doğrulama kodugeliyor vs. nasıl silebilirim bunu yardımcı olabilicek var mı lütfen
mesela cs oynarken spotify açmak istiyorum veya başka bir uygulama beni direkt masaüstüne atıyor ben oyunun içinde çalıştırmak istiyorum nasıl düzeltebilirim?
gamepower mihawk ve kizaru hoşuma gitti ikisinden birini alıcaktım bi arkadaş razer blackshark v2 x daha iyidir falan dedi sizce bu paraya hangi kulaklık alınır?